Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Policie obvinila klíčového svědka v kauze CASA: Zneužíval prý dívku (14)!

Karel Daňhel, klíčový svědek v kauze CASA Vlasty Parkanové, byl obviněn ze zneužívání nezletilé dívky.
Karel Daňhel, klíčový svědek v kauze CASA Vlasty Parkanové, byl obviněn ze zneužívání nezletilé dívky.  (Autor: Metro)
Autor: puk, oj - 
17. července 2012
15:36

Policie zatkla Karla Daňhela, klíčového svědka v kauze CASA exministryně obrany Vlasty Parkanové. Podle informací Blesk.cz je obviněný ze zneužívání čtrnáctileté dívky.

„Po předchozím souhlasu státního zástupce jsme dnešního dne dopoledne zadrželi jednačtyřicetiletého muže pro podezření z mravnostního deliktu,“ potvrdil Blesku mluvčí policie Tomáš Hulan. 

Daňhelova právnička Lucie Hrdá Blesku potvrdila, že byl její klient obviněn. „Bylo proti němu zahájeno trestní stíhání, k jehož předmětu se nebudu vyjadřovat. Můj klient toto obvinění kategoricky popírá a domnívá se, že je to součást procesu vedeného proti jeho osobě s cílem znevěrohodnit ho v rámci kauzy CASA. Může to být i součást takzvané rozvodové bitvy s jeho téměř bývalou manželkou,“ uvedla Hrdá

Podplukovník Karel Daňhel je expertem na vojenskou techniku a pro generální štáb Armády ČR zpracovával posudky k nákupu transportních letadel CASA.

Stihl ho však osud vyvržence. Tajné služby ho prý označily ze nepřítele státu! Podle Daňhela bylo důvodem právě to, že v případu svědčil na policii. Sdělil to v rozhovoru pro MF Dnes, která Daňhela označuje za klíčového svědka v celé kauze. Daňhel přitom tvrdí, že projekt nákupu letadel od začátku provázela řada nestandardních rozhodnutí.

Ředitel vojenského zpravodajství Ondřej Páleník Daňhela minulý týden zase obvinil, že pobíral měsíční paušální částku od firmy Omnipol. Společnost to popřela.

sakra ( 18. července 2012 10:32 )

"Vládní zlovůle" již pracuje na plné obrátky za využití tajných služeb atd.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moravacka ( 18. července 2012 01:47 )

snad si nemysli, ti "nahore", ze jim na to nekdo skoci. Ikdyby to byla pravda, tak vyrukovat s ni ted opravdu nemelo cenu. Meli to udelat uz davno a ne kdyz svedci proti "NIM"

moravacka ( 18. července 2012 01:45 )

snad si nemysli, ti "nahore", ze jim na to nekdo skoci. Ikdyby to byla pravda, tak vyrukovat s ni ted opravdu nemelo cenu. Meli to udelat uz davno a ne kdyz svedci proti "NIM"

knkn ( 18. července 2012 01:31 )

Ještě že nezneužil mravnostně nikdo Vlastičku. Přes vojenský matriá se nechala zneužít sama -zas tak úplně blbá nebyla, aby nevěděla, co dělá a kdo se z čeho má dobře- také ji šla "velká" domů, a teď se budou vozit po někom, kdo jejich podvody zveřejnil !

iba3 ( 18. července 2012 00:51 )

Pánbůh na tuto zemi a část jejího lidu -mám na mysli tu slušnou část lidu MUSEL ZAPOMENOUT ! JINAK BY SE NEMOHLO DÍT V TÉTO ZEMI TOLIK ŠPINAVOSTÍ, BEZPRÁVÍ, OKRÁDÁNÍ JEDNĚCH A OBOHACOVÁNÍ SE DRUHÝMI NA ÚKOR JINÝCH ! BOŽE, POKUD JSI, pomoz tomuto lidu před vládní mafií a jejích kmotrů zlodějů, nebo z těhle sraček se sám nedostane !!!!

Zobrazit celou diskusi