Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Česká potápěčka v Chorvatsku: Auto zaparkovala do moře

Česká řidička smutně kouká na potopené auto
Česká řidička smutně kouká na potopené auto  (Autor: Dnevnik.hr)
13. července 2012
16:30

Češi se v Chorvatsku opět předvedli. Řidička, která se přijela potápět na ostrov Pag, zaparkovala svou Fabii na nábřeží. Zapomněla ale zatáhnout ruční brzdu. Auto se tak do vody dostalo dřív než ona.

„Auto tady zaparkovala žena z potápěčského klubu, který má na ostrově pobočku, a šla se potápět. Sama se do vody ještě nedostala, její auto bylo rychlejší,“ škodolibě popisoval chorvatskému serveru Dnevnik.hr svědek. „Pak jen zoufale stála na břehu a dívala se, jak tahají auto z vody,“ smál se.

„Stává se to tu minimálně jednou ročně, zejména v létě,“ uvedl policejní mluvčí. Nábřeží je v tomto místě svažité. „Auto bez šoféra sjelo do moře. Naštěstí nesrazilo žádného chodce. Vůz patřil českému potápěčskému klubu,“ dodal. Auto pak z vody vytáhl jeřáb. Škoda je řádech desítek tisíc korun.

Řídí ženy hůř než muži? Odpovězte v anketě ZDE>>

kakamilek ( 23. července 2012 16:20 )

Vječernik je naše obdoba Blesku.Oni také nejdříve píšou a poté teprve zjišťují fakta.Redaktor mající v tomto mediu na ntarosti auto-moto by měl vědět,že Škodovka pracuje na obojživelném vozidle,které nyní v jeho vlasti testuje.

janinaw ( 23. července 2012 15:03 )

Nevim ... ale vidim 3 muze a jedno ditko ... kde je ta slibovana ridicka ? Predpokladam, ze i vzhledem k jejimu hobby potapeni se na to nediva z vody ...

farah ( 13. července 2012 20:07 )

tohle nechat odtahnout do šrotu a koupit si lístek na autobus

hofihofi ( 13. července 2012 19:15 )

Co vsechno se tak asi musi udelat, aby odjela domu, ja ty moderni vozy uz neznam

ki33 ( 13. července 2012 17:50 )

deko, nikdo není dokonalý

Zobrazit celou diskusi