Neděle 5. května 2024
Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav
Oblačno, déšť 21°C

Šílený Slovák prorazil závoru na chorvatské hranici: Policie ho honila 140 km

Slovák prorazil závoru nejen na hranici, ale projel dokonce bez placení několika mýtnicemi
Slovák prorazil závoru nejen na hranici, ale projel dokonce bez placení několika mýtnicemi  (Autor: profimedia.cz)
Autor: ČTK, ljšk - 
23. července 2012
13:51

Dramatická policejní honička jako z akčního filmu se odehrála na chorvatské dálnici. Mladý Slovák tam v kradeném autě prorazil hraniční závoru a pak ještě bez placení projel několika mýtnicemi. Policie honila celých 140 km a zadržela ho, až když vylétl z vozovky.

Chorvatské pohraničníky překvapil v neděli večer slovenský řidič, který na dálnici spojující Budapešť se Záhřebem doslova prolétl hraničním přechodem a poničil přitom spuštěné závory. Jak podle nových zjištění policie píše server vecernji.hr, poté mladý Slovák za volantem fabie dojel až na hranici mezi Chorvatskem a Slovinskem, kde vylétl z vozovky.

Během šílené jízdy se dvaadvacetiletému muži podařilo projet nejen dvoje hranice, ale i řadu míst, kde se na chorvatských dálnicích platí mýto. Nikomu se jej ale během celých 140 kilometrů nepodařilo zadržet, přestože se o to chorvatští policisté snažili.

Nakonec slovenský řidič, který během jízdy poškodil tři vozy a zranil jednoho člověka, na hraničním přechodu Bregana na dálnici ze Záhřebu na Lublaň havaroval a byl zadržen. Podle portálu jutarnji.hr muž předtím Škodu Fabia ukradl v Maďarsku.

Dálniční hraniční přechody jsou přitom přehledné a krátce před devátou večer, kdy Slovákova jízda skončila, ještě bylo světlo, proto chorvatská média spekulují o tom, že řidič mohl být pod vlivem drog. To, stejně jako další okolnosti neobvyklé nehody, zatím chorvatská policie zkoumá a Slovák zatím na verdikt vyšetřovatelů čeká v cele.

slimstar ( 14. září 2012 22:15 )

možná si vochcal péro a pak na honičce lehko ujelo sperma

jeromeklapka ( 24. července 2012 12:30 )

Pochopili sme už po prvej vete,že ide o Slováka,netreba to 5x opakovať...Pri Diane Kral to ani len nenaznačíte

daniela15 ( 24. července 2012 10:11 )

To co pise Blesk uz hranici s debilitou: v madarskej TV bolo oznamene, ze tento slovak usiel bez zaplatenia z benzinky, madarski policajti ho chvilu prenasledovali, ale kvoli hustej premavke na Balaton ho nechali. Nato prerazil zavoru na hranici Letenye - hranica medzi Madarskom a Chorvatskom - teda ziadne Slovinsko!!!, naco ho zacali prenasledovat chorvatski policajti, ale chytili ho az niekde pri Zagrebe na dialnici. Teda Blesk pise uplne nezmysly, trapne.

qqqq ( 24. července 2012 08:41 )

když píšete " mladý Slovák" pak budete logivćky muset psát i " starý Rumun" pokud půjde o ne mladého Rumuna atd . Nebo např. čtycetiletý mladík - to už jde i šedesátiletý adolescent. Takže piště přívlastek buď u všech , nebo iunikoho . Vypadá to debilně starý nebo mladý pisálku . Je jedno jestli byl mladý , merit věci je v tom coo spáchal .

bidlo62 ( 23. července 2012 16:44 )

Őrült emberek Felvidék

Zobrazit celou diskusi