Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Otec Michalky kšeftoval s auty: Únos je pomsta?

Teprve 18 dní starou Michalku někdo v Ústí unesl matce přímo z kočárku: Policie zveřejnila i fotografii auta podezřelého
Teprve 18 dní starou Michalku někdo v Ústí unesl matce přímo z kočárku: Policie zveřejnila i fotografii auta podezřelého  (Autor: Policie ČR)
Autor: oj, ua - 
6. července 2012
05:00

Kolem únosu Michalky (20 dnů) z Ústí nad Labem se množí další vyšetřovací verze a spekulace. Podle dědečka dívky, kterou neznámý muž za bílého dne vytáhl z kočárku, naložil do auta a zmizel neznámo kam, se její otec skrývá před nástupem do vězení. Kšeftoval s auty a únos dívenky může být pomsta.

Přestože policie nasadila do pátrání po únosci desítky lidí i vrtulník s termovizí, prověřovala auta a prohledávala pohraničí, sotva třítýdenní Michalu Janovou se zatím nalézt nepodařilo. Vyšetřování pokračuje, kriminalisté mimo jiné prověřují záznamy z kamerového systému, řekla dnes ČTK severočeská policejní mluvčí Petra Trypesová.

Kvůli podezření, že mohl únosce mířit do Německa, požádali vyšetřovatelé o spolupráci tamní kolegy. Žádné informace o pohybu podezřelých však podle severočeské policejní mluvčí Petry Trypesové zatím nejsou." Záznamy z kamer však mimo jiné ukázaly, že muž se během cesty převlékl do květované košile," řekla Trypesová. Lze tak podle ní předpokládat, že bude muž dál měnit oblečení. Policie také nevylučuje, že jeho černý VW Touran už může mít jinou značku než původní 3U1 4474, kterou zaznamenaly kamery.

Vyšetřovatelé podle Trypesové znovu vyslýchají svědky a také matku a její rodinu a snaží se najít nové informace, které by vyšetřování posunuly dál. Otce dívky vyslechnout ale nemohli. Podle Jejího dědečka se skrývá před nástupme do vězení. Údajně utekl právě do Německa. Podle příbuzných může jít o pomstu. Je odsouzený za podvody s auty.

Video  Děděček tvrdí, že otec Michalky do únosu zapojený určitě není  - Jana Ulrichová
Video se připravuje ...

Neznámý muž holčičku unesl ve středu odpoledne na ústeckém předměstí Trmice. "Na křižovatce ulic Gorkého a Žižkova v Zeleném parku oslovil neznámý muž matku děvčátka," popsala událost policejní mluvčí. Muž pak holčičku vytáhl před zraky matky z kočárku, nasedl do auta a ujel směrem ke státní hranici s Německem.

 

Dítě mělo v tu chvíli na sobě šedé tričko s dlouhým rukávem s modrými pruhy, šedé tepláčky s červeným pruhem, na nohou růžové látkové botičky. Pod oblečením mělo body bílé barvy s obrázkem krokodýla na hrudi. Holčička má na levé straně krku nad ramenem půlcentimetrovou tmavou skvrnu. Únoscem je podle policie muž bílé pleti, 180 až 190 centimetrů vysoký, s krátkými rovnými hnědými vlasy.

cilinka98 ( 9. července 2012 17:40 )

Jsem tu dobře? Narodil jsem se u slušných lidí? Ve slušném století? Nevedu náhodou válku? Je tady zrušeno otroctví? Mám správnou barvu kůže? Vhodný původ? Smím dýchat? Tak děkuji. LUDVÍK AŠKENAZY Lidi proboha styďte se !!!

cilinka98 ( 9. července 2012 17:39 )

Jsem tu dobře? Narodil jsem se u slušných lidí? Ve slušném století? Nevedu náhodou válku? Je tady zrušeno otroctví? Mám správnou barvu kůže? Vhodný původ? Smím dýchat? Tak děkuji. LUDVÍK AŠKENAZY Lidi proboha styďte se !!!

gogo ( 8. července 2012 12:21 )

Bohužel...

endynka47 ( 8. července 2012 08:09 )

Je to lež jako věž,nabízí milion?,socka,která každý měsíc,místo práce,natahuje ruku pro dávky?Tak drábku,vidíš,jak jsi štědrý k nepracujícím cikánům?Děcko prodali,nebo zamordovali,to je celá věc a policajti dělaj manévry kvůli ničemu,nedokážu si představit,že by mě kdokoliv cizí šáhl do kočáru,natož abych se dívala,jak mě vytahuje děcko,to hlava neberekdo by s ním co dělal?A zrovna cikáně,na to že porodila tolik dětí je příliš mladá to začala ve 14 letech,nebo dřív,místo manévru,at provětrají tu rodinu a nepřestanou se divit

sirena ( 7. července 2012 19:32 )

to je fakt dobrý

Zobrazit celou diskusi