Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Poslední léto kmotra Janouška? Hrozí mu 10 let, užívá si s manželkou u moře

Autor: Eva Pospíšilová - 
19. června 2012
05:02

No tak jsem někoho přejel… No a co má být? Tak bezstarostně v současnosti žije pohádkově bohatý Roman Janoušek (43) v chorvatském Zadaru. S manželkou si užívá u moře (nejen) vodních radovánek.

Pohoda, klídeček. Černé svědomí? Ani náhodou! Lobbista a přítel politiků Roman Janoušek (43) nikým nerušen odpočívá a chytá bronz u chorvatského Zadaru. Zjevně ho netrápí myšlenky na to, že v opilosti srazil a zranil v Praze ženu (51) a hrozí mu až 10 let kriminálu.

Navzdory tomu, že mu v Praze hrozí kriminál za zranění jiné řidičky, užívá si plnými doušky léta. Řidičák blízkému příteli exprimátora Béma totiž nikdo neodebral…

Jak vypadají dny kmotra Janouška, jehož nehoda stále zaměstnává policii? Kvůli benevolenci naší policie a úředníků hodně pohodově. Procházky s manželkou Simonou (38), projížďky za volanty luxusních vozů či řídítky skútru. A hlavně téměř každodenní bezstarostné cachtání v moři a odpočinek na pláži. Opaluje se a pilně se věnuje paddleboardingu, tedy jízdě na surfovém prkně s pádlem. Janoušek v Chorvatsku prostě nevypadá, že by se něčím trápil.

Doma přitom jeho právník řeší odškodnění pro Vietnamku, kterou kmotr letos v březnu v opilosti srazil a ujel, aniž jí pomohl. Za to mu hrozí až deset let kriminálu. Hovoří se o tom, že by měla od Janouška dostat asi dvacet milionů odškodného. Ve finále to však může být i mnohem víc. Pro zmírnění trestu je prý Janoušek ochotný udělat a zaplatit cokoli. Jeho oběť už také vypověděla podle not neúmyslného činu, takže kmotr k soudu třeba ani nepůjde…

ivuska1 ( 19. června 2012 20:29 )

Kazdeho do basy urcite neposlou ,jenom tu luzu chudou!

ivuska1 ( 19. června 2012 20:26 )

ano souhlasim, jsou to penize,ktere jsou nase a jsou nakradene z verejnych rozpoctu.

ivuska1 ( 19. června 2012 20:23 )

Propiska je hlava tohoto bordelu a s nim vsichni co se pohybuji v politickych a vysokych pozicich ! Je to normalni mafie,ktera pro svoje premrstene platy a zisky pomalu a jiste likviduje nas narod!

ivuska1 ( 19. června 2012 20:16 )

Rolincova , Janousek a mnoho dalsich mocnych . Takova je nase ceska spravedlnost! Cim vesti bezcharakterni s.v.i.n.e. , tim vetsi sila a moc manipulovat a likvidovat slusne lidi!

ivuska1 ( 19. června 2012 20:10 )

naprosty souhlas

Zobrazit celou diskusi