Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kuriózní nehoda: Propadla podlahou a začala rodit!

Autor: shp, lmk - 
13. června 2012
07:32

Přišla, propadla se a porodila! Tak by se dal popsat příběh těhotné Britky Jo Tointon (37), která se v rodinném domě propadla koupelnou do kuchyně a pak porodila chlapečka.

Jo z britského Nottinghamu, která byla v 35. týdnu těhotenství, zamířila ve svém rodinném domě do kuchyně v prvním patře. Ta ale byla v rekonstrukci kvůli očekávanému přírůstku do rodiny. Jakmile vstoupila dovnitř, propadla se do kuchyně o patro níž. Po více než třímetrovém pádu dopadla na kuchyňskou linku, odkud se skutálela na zem.

Našel ji dvouletý syn

„Propadla jsem skrz a moje noha dopadla na kuchyňskou linku. Myslím, že mi zachránila život, protože ztlumila můj pád a já se skutálela na zem. Myslela jsem, že mám něco zlomeného v zádech, protože jsem se nemohla hýbat, ale ukázalo se, že mám jen vyražený dech,“ vypráví Jo. Našel ji na zemi syn Ollie (2), kterého následoval její otec Nigel (64). Ten okamžitě zavolal ambulanci.

Buď ztrácím své dítě, nebo mi praskla voda

Jo utrpěla při pádu jen oděrky, ale bála se o nenarozené dítě. „Záchranáři se mě ptali, jestli krvácím. Nemyslela jsem si to, ale jakmile jsem se pohnula, cítila jsem něco a věděla jsem, že je to buďto krev a já ztrácím své dítě, nebo mi praskla voda. Jo ze stresu opravdu praskla voda, a tak s ní záchranáři spěchali do nemocnice. Tam přišel na svět malý Eddy, který vážil 2,12 kila. Měl vzduch na plíci, ale jinak byl úplně zdravý.

londynskypes ( 13. června 2012 10:55 )

ty je neznáš ...sherit..

londynskypes ( 13. června 2012 07:57 )

 britky mají záhadné jevy porád ...paří a h o f.no vaří a hulí všechno

Zobrazit celou diskusi