Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Dívka (†10), která se zranila na dětské houpačce, zemřela

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: oj, INT - 
23. května 2012
13:16

Dívka (†10), kterou minulý týden zranila houpačka v Jablonci nad Nisou na škole v přírodě, o víkendu podlehla zraněním.

„Vyšetřování  ještě nebylo ukončeno, proto nemohu sdělit příčinu zranění,“ řekla agentuře Mediafax mluvčí jablonecké policie Dagmar Sochorová. Policie případ vyšetřuje jako nešťastnou událost bez cizího zavinění.

Dívku z Prahy, která byla se třídou v Jablonci nad Nisou na škole v přírodě, 15. května podle Mediafaxu zranila dětská houpačka. Utrpěla vážná vnitřní poranění. Kvůli závažnosti, byla převezena do pražské nemocnice. Po týdenní hospitalizaci však i přes snahu lékařů zemřela.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

kuna ( 24. května 2012 09:25 )

Deti jsou dostatecne otloukane uz od jejich prvnich krucku, ruzne pady a tech kolinek odrenych zadne dite se nenaucilo chodit aniz by nespadlo takze pady pri chuzi na zem maji v malicku .Pozdeji to jsou pady s kolobezek, z kol , z postele takze deti nejak refleksne reaguji na pady ale co je zakerne pro deti je necekany uder cili uder z nevedomosti moznosti toho uderu a ten nasledny pad je pak nekontrovatelny.Kdyz na dite spadne fotbalov branka tak to je tim ze dite nebylo vcas pouceno a varovano pred takovym moznym nebezpecim sam pad branky na nej uz je jen toho dusledkem

aanitaa ( 23. května 2012 21:39 )

nevim jak vy ale znam hriste v Cechach , ktery jsou v dezolatnim stavu a nikdo to neresi.A nechava tam deti si hrat.Ziju ve velkem meste a nemam jinou sanci nez s ditetem chodit na hriste neziju v Cechach a vim , ze v teto zemi,kde ziju je to bezna zalezitost(ty kontroly) .Dekuji za optani , ale ma stolice je v poradku .A dozor nepotrebuji uz se stalo . A je jeste velice smutne jak hodne lidi pise jaky ty dnesni deti jsou hrozne ,ze mi jsme byli .. .Tohle ty starsi generace rikali i o nas !?

balin ( 23. května 2012 21:28 )

iste, ale zo strany prevádzkovateľa, nie učiteľky - navyše vrátane okolitých kanálov - to citujem z príspevku

aanitaa ( 23. května 2012 21:12 )

to si asi spatne pochopil(a), ale jednou za pul roku nabo do roka by urcite kontrola nebyla spatna.

kuna ( 23. května 2012 20:14 )

Nikdy se nespolehat na to ze hriste je bezpecne a ceka jen na nas a nikdy si nemyslet ze je za bezpecnost zodpovedny nekdo jiny ono to pak je uz houby platne kdyz se stane nestesti.

Zobrazit celou diskusi