Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Holýma rukama proti sexu na ulici šli pražští strážníci

Autor: Richard Veselý, Kjos - 
17. května 2012
11:14

Pryč s plakáty s nahými prostitutkami! Takový příkaz se včera rozhodli splnit městští policisté. V ulici Ve Smečkách dva z nich spolu s hasičem vlastnoručně strhávali plakáty erotického klubu.

Vyzývavá reklama na noční podnik v těsném sousedství Václavského náměstí vyvolala řadu stížností a úředníky donutila k akci. Tu provedli dva strážníci a jeden hasič. Vzbudili při strhávání dívek v sexy prádle mezi kolemjdoucími pořádný rozruch.

„Bylo to rozhodnutí Úřadu městské části Praha 1. Důvodem byl vulgární obsah plakátů,“ okomentovala akci mluvčí strážníků Jana Přikrylová. Před protilehlým domem se ve stejné době snažili dostat do dalšího nočního klubu zástupci pražských filharmoniků. V domě je totiž jejich nahrávací studio, do kterého jim byl zamezen přístup.

Podnik, který proslul polonahými dívkami tančícími ve výlohách, byl ale zabezpečen a otevřít masivní vrata nepomohl ani přivolaný zámečník. Na místo se proto filharmonici budou muset vrátit s policejní asistencí.

jjjajina ( 18. května 2012 07:11 )

Jezdm ulicí ve Smečkách často,polepený dům je trochu stranou od ,, růžového domu,,.Má otázka zní- jak můžou policisté odstraňovat plakáty z domu který je soukromý a kde byli,když tam někdo plakáty lepil???? Fraška-radní P-1 za naše daně posílají policisty strhávat plakáty.Co příště? půjdou policisté umývat okna???? Je mi líto policistů že mají takový radní.

kung-fu-jane ( 17. května 2012 23:01 )

Není jednodušší jim dát pokutu? A když ty plakáty tam budou nadále, tak bych jim dávala pokutu třeba každý den. Takhle ze sebe budou dělat jen šašky místo aby dělali užitečnější věci...

klop ( 17. května 2012 19:02 )

Však oni si ušťouchnou další.

klop ( 17. května 2012 18:59 )

Rozhodně se na to nikdo neptal ty idiote!

jana999 ( 17. května 2012 13:13 )

to je ajímavý, vždycky, když se jedná o určité kriminálníky, tak tam není diskuze, ukradnou dekl od jímky do šrotu, spadne jim tam vlastní dítě a pak ještě chtějí vydělávat na něčem, za co by měli jít sedět

Zobrazit celou diskusi