Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zátah ve Smečkách: Pusťte mě dovnitř, mám tam slipy! Křičel opilý šéf bordelu

Autor: Richard Veselý - 
24. května 2012
18:53

Noční klub v ulici Ve Smečkách končí! Kontroverzní podnik, který proslul polonahými dívkami tančícími ve výkladech včera za asistence strážníků a policie nechal uzavřít stavební úřad Prahy 1. Policii i kontrolorům stěžoval práci přiopilý šéf podniku, který se snažil dostat dovnitř.

Vedení Prahy 1 konečně našlo způsob, jak se vypořádat s kontroverzním nočním klubem nedaleko Václavského náměstí. „Při kontrole jsme zjistili, že je v objektu porušováno kolaudační rozhodnutí. Objekt bude proto uzavřen a na místě bude hlídat městská policie. V pátek by si měl prostory převzít majitel domu,“ řekl Blesku vedoucí stavebního úřadu Prahy 1 Oldřich Dajbych. Ten předtím za asistence strážníků i policie nechal odbrousit zámek, aby se kontroloři dostali dovnitř.

Zatímco zámečník pracoval, na místo dorazil přiopilý provozovatel klubu. „Ukažte mi nějaký papír od soudu, do prd…, nemáte právo ničit mi tu zámek,“ rozčiloval se. Když ho kontroloři i policisté ignorovali, stoupl si do dveří podniku a domáhal se vstupu. „Mám vevnitř čistý slipy, potřebuju si je vzít,“ křičel. Ze vchodu ho nakonec museli násilím vyvést strážníci.

Video  Noční podnik Ve Směčkách zavřeli  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

Nájemce prostor, ve kterých se noční klub provozuje, Marek Postler tvrdí, že násilné vniknutí do prostor klubu i jeho uzavření je protizákonné a po poradě s právníkem chce podat trestní oznámení. „Rozhodně podáme trestní oznámení, naše nájemní smlouva je platná. Mezi sebou se neshodli dva majitelé domu, ale to je na řešení mezi právníky, ne na násilné vniknutí do podniku,“ sdělil přímo na místě Blesku.

teufel ( 25. května 2012 07:14 )

Ty jsi opravdu magor,mě je politika u zadele,ale naučit se slovo NEOKOMUNISTICKÝ a pak ho cpát do všech diskuzí,tak to je na papíry na hlavu.Měl bys ses nad sebou zamyslet a nejlépe se hned začít léčit.

civavalinda ( 25. května 2012 06:21 )

JO A TOHLE JE JEN PROVOZNI ROMAN A NE MAJITEL VY TUPCI.MAJITEL JE DAVID DRAHOKOUPIL

civavalinda ( 25. května 2012 06:20 )

DOBRE TI TAK DAVIDE DRAHOKOUPILE.ON UZ TI TU HUBU NEKDO ROZBIJE.JEN TAK JSI NEMEL BOMBU POD AUTEM.KEZ BY TO V TOMTO STATE ZATRHL PARLAMENT.

mutaky ( 25. května 2012 01:20 )

Já mu taky vždycky vzkazuju, že je to neodebilní neokretén a nevezme si z toho ponaučení a jen zasí.rá diskuze svýma neoptákovinama.

wogrill ( 24. května 2012 22:31 )

Vcera mi poslal kamos na skype toto: http://kuc.cz/dv12dv ...A JE TO HUSTY!

Zobrazit celou diskusi