Prodavačka se domnívala, že ve Standovi našla toho pravého. „Jsem už léta sama, bez chlapa, mám dluhy a ještě k tomu syna ve vězení. Nemám to lehký,“ prozradila Katarína Blesku.

Dokonce přiznala, že chtěla podobně jako Olina Řebíčková (†41) od indiána spáchat sebevraždu. „Uvažovala jsem nad tím, že se zabiju. Ale pak jsem si vzpomněla, že musím žít pro mého krásného vnoučka,“ řekla Blesku farmářka.

Nadějí na nový život byl právě Standa Sekanina. V něm se ale zklamala. „Pořád mi volá, vyhrožuje a ta jeho Alena mě napadla. Když jsem za ním přijela na návštěvu, vylítla na mě a srazila mě k zemi,“ tvrdí farmářka.

Žila Katarína dva roky se ženou?

Alena, která u Standy kraluje už pět let, Katarínu prý napadla kvůli alkoholu. „Dorazila se čtyřmi chlapy a opilá. Vyhodila jsem ji, protože na farmě nemá co dělat. Dyť nerozezná králíka! Po Standovi stejně chtěla jen peníze,“ prozradila Blesku Alena a ještě přiostřila.

„Sousedka o Kataríně řekla, že dělala prostitutku. Ona to slyšela, rozbrečela se, ale nepopřela to. Standu vůbec nechtěla jako muže. Dokonce mi sama tvrdila, že není na chlapy. Prý dva roky žila se ženou. A takovouhle ženu já mám pustit na farmu?“ rozčiluje se Alena. Katarína všechna obvinění odmítá a vypadá to tak, že chystá pomstu. Válka a tahání špíny začíná…

Fotogalerie
8 fotografií