Farmář Jirka sundal holiny, vzal batůžek, opustil na víkend farmu a vyrazil za Simonou. Oba se na sebe nevýslovně těšili. Chudák ale ještě netušil, co ho ve městě, kde jeho vyvolená bydlí, čeká!

Simona ho přivítala na nádraží i se svými dvěma dcerami Jitkou a Marjánkou. Objímání a líbání nebralo konce. Holky nového přítele maminky přijaly s úsměvem a hned si ho odvedly domů. "Máma vypadá šťastně a zamilovaně, tak to bude asi dobré," myslí si starší Jitka.

Stroj z jiného světa

K večeři byly toasty. Jirka koukal na toastovač jako na stroj z Marsu. "To jsem nikdy neviděl!" řekl udiveně. Když sendviče jedl, měl boule za ušima. "To je dobrota, Simona je výborná kuchařka. Já tohle nikdy nejedl!" svěřil se.

Simona tak už ví, že narazila na nenáročného partnera. Pokud jim láska vydrží, nebude muset v kuchyni vařit složitá jídla. Její Jirka se spokojí s teplým chlebem potřeným kečupem.

Z čeho všeho byl Jirka ještě udivený? A jak dopadla návštěva ostatních farmářů u svých vyvolených ve městech? To vše uvidíte již dnes na Prima FTV od 21.20 hodin.

Fotogalerie
9 fotografií