"Raději budu na ranči s mou oblíbenou prasnicí, než abych byl s Renatou v Praze," vysypal ze svého rukávu další urážku, která jenom potvrzuje jeho hulvátsví a ponižující chování, které tak rád praktikoval k ženám během natáčení Farmáře.

Indián Honza se od Renaty odstěhoval v pátek. Předcházela tomu hádka. A prý ne jedna. "Bylo to celý měsíc. Neustálé neshody," řekl Honza Blesk.cz, když jsme ho navštívili na jeho ranči.

Tvrdí, že Renata má divné kšefty, a on že s tím nechtěl mít nic společného. Na rozvod zatím pomýšlet nechce. "Vždyť nemáme ještě ani nové občanky. Zatím to řešit nechci," dodal indián. Co dalšího o měsíčním manželství s Renatou prozradil, uvidíte ve videu.

 

Video
Video se připravuje ...

Proč se zkrachovalo měsíční manželství farmáře Honzy Monika Krčálová

Honza se s Renatou seznámil na internetu ještě před začátkem reality show Farmář hledá ženu, do které ho přihlásila jeho dcera. Všechny nápadnice, které si vyhlédnul, brzy prohlédly, že Honza není žádným velkým džentlmenem, jakým se dělá. Spíš naopak, pro urážku a ponižující poznámky nešel daleko. Soutěžící Olí (†41) zřejmě neunesla fakt, že toto ponížení, kterému ji vystavil, uvidí v předtočené soutěži půlka národa, a krátce po začátku vysílání spáchala sebevraždu.

S indiánem nevydržela ani soutěžící Lenka, která na jeho ranči zůstala jako poslední. S ní Honza dokonce strávil noc plnou vášně. Lenka ale nyní nelituje, že s ním není. Také brzo přišla na to, že pro společný život by to s přírodně založeným farmářem rozhodně nebylo.

Fotogalerie
22 fotografií