Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Praha plná sexu: Výlohy polonahých prostitutek stojí proti mateřské školce

Autor: Josef Šťastna - 
4. května 2012
13:08

Pražská ulice Ve Smečkách se definitivně změnila v uličku lásky, jaké známe například z Amsterdamu. Pár metrů od výlohy, kde se prodávají polonahé prostitutky, stojí mateřská školka. Je to hnus, se kterým magistrát prý nemůže nic dělat.

Co není zakázáno, je povoleno. V ulici Ve Smečkách proto přibývají nevěstince závratnou rychlostí. Nejnovější hit? Polonahé kněžky lásky stojí přímo ve výloze a zákazníku uspokojují za tenkým závěsem. Magistrát s tím prý nic nemůže dělat, neboť nevěstince stojí v soukromých bytech.

Jediné, co by v současné situaci mohlo zabrat, je zákon zaměřený proti ohrožování mravní výchovy mládeže. Nedaleko nočních klubů totiž stojí mateřská školka!

"Je to hrozné. Jediné štěstí je v tom, že dopoledne, kdy jdou děti ze školy, tu ještě skoro žádní zákazníci nejsou. Navíc tu máme v ulici centrum pro narkomany, tak ani z toho rodiče radost nemají. Když se děti ptají, co je na těch plakátech před nevěstincem, tam jim říkáme, že se tam tancuje," řekla Blesk.cz učitelka Ivana Zemanová.

Vyhláška na omezení prostituce či vymezení lokalit, kde se může a nemůže rozmáhat, v Praze zatím neexistuje. Podnikatelé obchodující s "bílým masem" vycítili svou šanci a nevěstince zaplnila děvčata z celého světa, nejvíc jich je ale z balkánských zemí.

Video  Prostitutky se nabízejí rovnou z výlohy  - Richard Veselý
Video se připravuje ...

dobrotka ( 5. května 2012 19:23 )

Urcite nekdo na magistrate dostal pekne tucnou obalcicku za povoleni zbudovat neco takoveho v centru Prahy a za privreni obou oci. Pokud je v blizkosti skolka, tak ma smulu. A pokud bude problem, ze tyhle dva subjekty nemuzou byt pobliz sebe, tak co myslite, jak to dopadne? Skolka bude mit smulu a bude zrusena

dobrotka ( 5. května 2012 19:16 )

arcaben ( 5. května 2012 08:59 )

Ale no tak...to je možná než se to rozjede,ale všude na teplicku to fungovalo nonstop od PO do PO!!A máš pocit,že někoho zajímalo,že kolem chodí dděti(spousta rodičů s dětmi nemohli vybrat jinou cestu,páč ty výlohy lemovaly VŠECHNY ulice)!!Celá léta s tímto problémem OÚ bojovali!!Teprve v posledních letech našli řešení ve vhodné vyhlášce a pomalu se "bordelů"s výlohama zbavují!!!Pražáci se nám řehtali,tak my teď pražákům přejeme super zábavu a NESMĚJEME se vám=my si počkáme JAK dlouho potrvá vám než se té ostudy zbavíte??!!

hr0p ( 4. května 2012 22:33 )

nevim co se tu resi, v dobe kdy jsou tyto budovy / vylohy v provozu male deti co chodi do skolek doma davno spi, a naopak v dobe kdy deti jdou do skolek, tak ony slecny davno spi... Senzacechtivy clanek bez senzace

husqarnowicz ( 4. května 2012 22:05 )

Je to vlastně docela symbolické- děvčátka už i v mateřské školce budou vidět, jak se dá přijít snadno k penězům. Stát, potažmo město si tak vychovají novou generaci hurisek.

Zobrazit celou diskusi