Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Janoušek chce mimosoudní vyrovnání!

Autor: INT, Monika Plachá - 
21. dubna 2012
09:50

Žena (51), kterou srazil a vážně zranil  lobbista Roman Janoušek (43), se v pátek vrátila z nemocnice. Janoušek teď doufá v mimosoudní vyrovnání, soud by jeho snahu mohl vzít jako polehčující okolnost.

Pár dní po nehodě se snažil Janouškův advokát domluvit na mimosouidním vyrovnání. Právního zástupce zraněné ženy Josefa Lžíčaře, naposledy kontaktoval ve čtvrtek. Ten se však ještě nevyjádřil. Lžičařovi se totiž nelíbí neustálý nátlak z Janouškovy strany. Upozornil na to server idnes.cz

Podle Lžíčaře je zapotřebí nejdřív lékařská zpáva a odborné vyhodnocení zranění: "Tlačí na mě, abych už řekl, jakou částku si představujeme. Já ale zatím nemám odpověď. Nejdřív musím mít lékařskou zprávu a odborné vyhodnocení zranění," řekl Lžíčař.

Janouškovo snažení by mohl soud brát jako polehčující okolnost.

gogo ( 22. dubna 2012 09:24 )

Z nakradených milonů si tento grázl zaplatí odpustek. Jako ve středověku .. Zatímco jiní vinou takovýchto darebáků se v tomto rozkradeném státě pohybují na hranici chudoby a v dluzích... Je to zde již skutečně na zvracení. Nebo na defenestraci.

capoturno ( 21. dubna 2012 20:46 )

Je třeba toho grázla zavřít. Bohužel peníze mají velkou moc.Soudy a policie hraje s těmi zbohatlíky. Je to velký bordel. Kdo má peníze má moc a může si tady v naší republice dělat co chce.

ursus ( 21. dubna 2012 14:44 )

Jediné vyrovnání pro tu ludru je kriminál a propadnutí nakradeného majetku a u Béma to samé.

e.44 ( 21. dubna 2012 12:30 )

Táhni s tím spamem do řiti, podvodníku

e.44 ( 21. dubna 2012 11:52 )

Rodina by měla peníze odmítnout? No možná jo. V zájmu spravedlivýho potrestání Janouška. Ale co by z toho oni měli? A navíc by nesmělo jít o Vietnamce. Ti neodmítnou nikdy. A podle toho, co jsem slyšela o jejich advokátovi, tak by jim to v podstatě ani nedovolil. Sám by tím přišel o hodně tučnej balík.

Zobrazit celou diskusi