Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Konečně! Doktor čuně Barták půjde za týrání asistentek před soud

Autor: simao, ČTK - 
2. dubna 2012
16:37

Policie oznámila, že na státní zastupitelství podala žalobu na zadrženého doktora Jaroslava Bartáka, kterému hrozí až 12 let vězení za řadu sexuálně motivovaných činů. Případ perverzního lékaře by se tak konečně měl dostat před soud.  

Rád se chlubil vlivnými známými, jenže ani ti mu nepomohli a stejně skončil za katrem. Perverzní doktor Jaroslav Barták tak momentálně pobývá ve vazební věznici, rozsudek nad ním však ještě vynesen nebyl.

A známý lékař nyní čeká, co s ním bude dál. Vypadá to však, že jeho případ konečně směřuje do soudní síně, kde se bude Barták snažit dokázat, že je nevinný. Jenže dle výpovědí svých asistentek se vyžíval v jejich bití a sexuálním obtěžování...

Státní zástupkyně návrh na podání žaloby na Bartáka obdržela od policie v pondělí. ČTK převzetí Bartákovy obžaloby i jeho spisu potvrdila mluvčí pražských žalobců Štěpánka Zenklová.

"Nyní si ho státní zástupkyně prostuduje a rozhodne o dalším postupu," sdělila Zenklová nejbližším postupu v Bartákově případu. Policie Bartáka stíhá celkem ze sedmi trestných činů.

mazanykralicek ( 2. dubna 2012 19:03 )

Jen jdi jdi do lochu Ty "nehodný" běž

jaromirslavik ( 2. dubna 2012 17:02 )

Doufam že si taky ve vezeni užije ,at mu tam pekne daj... Bartaku kup si 1 kilo indulon sebou at maš zasobeno Chudak ty ženske co si jim dělal !

zaviracispendlik ( 2. dubna 2012 17:02 )

12 let a ještě mu uříznout brabčáka od Bartáka

Zobrazit celou diskusi