Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sedm asistentek promluvilo: Jak nás mučil doktor Čuně

Autor: red - 
14. dubna 2012
05:00

Byl lékař, důvěřovaly mu a přijaly u něj zaměstnání. Pak se ocitly ve zlém snu: Doktor Jaroslav Barták (53) se změnil v primitivní zvíře, které chtělo sex za každou cenu. Škrtil je, kopal, topil je, vyhrožoval smrtí. To je v krátkosti příběh žen, které pracovaly jako Bartákovy osobní asistentky. Blesku se podařilo získat jejich autentické příběhy.

 

Julie (24): Trhal z ní šaty

Julii nabízel Barták práci asistentky, do které zahrnoval i sexuální služby, v dubnu loňského roku. Když ho odmítla, vrhl se na ni, osahával ji a pokoušel se ji svléknout. Ženě se nakonec podařilo Bartáka od sebe odstrčit a utéct. Zvrhlý doktůrek ani poté pokus o její získání nevzdal. Když odcházela, ještě na ni křičel finanční nabídky za to, že se mu podvolí.

Nikola (22): Chtěl ji omámit

Barták sexuálně obtěžoval tuto asistentku v ordinaci nebo na společenských akcích, kam ho pracovně doprovázela. Osahával ji, a když mu dávala najevo, že se jí to nelíbí, vyhrožoval, že ji vyhodí. Za sex jí nabízel i peníze, což odmítala. Jednou po práci jí nalil skleničku vína, kterou nechtěla, tak jí nabídl džus, do kterého v nestřeženém okamžiku dal uspávadlo. Odmítla a z ordinace utekla i se skleničkou, kterou dala policii. Doktůrek z Modřan jí pak vyhrožoval, pokoušel se vše urovnat.

 Milada (22): Otrokyní ve Varech

Když se u něj ucházela o místo asistentky, sliboval, že jí díky svým kontaktům zajistí roli ve filmu. Později jí údajně dal drogy rozpuštěné ve víně. V tomto stavu skončila v jeho kanceláři, kde ji znásilnil. Chtěla to nahlásit na policii, Barták ale vyhrožoval, že zařídí, aby její přítel skončil v kriminále. Donutil ji, aby s ním odjela do Karlových Varů, kde musela plnit jeho sexuální požadavky. Utrpěla vážnou duševní poruchu, kvůli které dokonce skončila na psychiatrii.

Monika (27): Chtěl to i v autě

Bartákovo zvrhlé chování neminulo ani jeho osobní asistentku Moniku, která u něj pracovala v létě v roce 2008. Chtěl, aby si mu sedala do klína, a nabádal ji k sexuálním hrátkám ve voze během přesunu ze svých pracovišť v Praze. Naléhal, i když ho odmítala slovně i fyzicky. Pravděpodobně ji pak omámil vínem, v němž nechal rozpustit lék na spaní, a bezbrannou ženu údajně znásilnil.

Martina (27): Topil ji ve vířivce

Martina (27): Topil ji ve vířivce Tuto osobní asistentku údajně obtěžoval Barták na služební cestě v Tunisu v létě roku 2010. V opilosti a po hádce ji napadl při návštěvě vířivky. Svlékl z ní plavky a bil ji. Pak jí hlavu opakovaně strkal pod vodu a topil ji. Bránila se mu a nakonec se mu vysmekla a utekla.

Šárka (35): A potom jen plakala

Za sexuálním uspokojením si šel Barták za použití násilí i v případě Šárky. Jeho obětí se stala v roce 2008 během pobytu na služební cestě ve Spojených arabských emirátech. Na hotelovém pokoji ji po odmítnutí chytil silně za ruce a během chvilky nad ní získal převahu. Vysílená žena mu nakonec přestala fyzicky odporovat a zmohla se jen na pláč.

Monika (28): Znásilnil ji vibrátorem

Obětí Bartákových násilnických sklonů se stala v roce 2006. Jako asistentka s ním odcestovala na služební cestu do Spojených arabských emirátů. V hotelu ji večer osahával a chtěl po ní sex. Když odmítla, začal ji mlátit, tahat za vlasy. Pokusila se utéct, ale on jí v tom zabránil. Marně plakala a prosila, aby ji nechal na pokoji. Barták ji svlékl, znásilnil vibrátorem a poté s ní souložil. Po této cestě ji znovu nutil k sexu a vyhrožoval jí zničením rodiny.

Doktora Jaroslava Bartáka, který je již sedmým měsícem ve vazbě, čeká v nejbližších týdnech soud. Je obviněn ze sedmi trestných činů a hrozí mu 12 let za mřížemi.

mirkazam ( 16. dubna 2012 10:04 )

Doufám, že to tomu hovadu spočítají !!!

zelena.karkulka ( 15. dubna 2012 01:11 )

není to pravda,podávaly na něj trestní oznámení už dříve,ale bu´d je po vyhrožování stáhly nebo se to zametlo

vary ( 14. dubna 2012 19:42 )

Myslim si, že holky se chtějí zviditelnit. Celou dobu nic a nejednou je to jedna za druhou. Asi ctějí holky penízky. Myslim, že jim to ani nevadilo. Co čekaly od takovýho hnusáka.

zaviracispendlik ( 14. dubna 2012 16:09 )

a feferonky k tomu

sabath ( 14. dubna 2012 13:18 )

Trest smrti se nezrušil kvuli humánosti,ale aby tyto prasata mohly vesele dál pokračovat ve své činnosti a páni soudci měli co dělat,má tu být pořádek? tak at je znovu zaveden trest smrti a hned bude dost místa ve věznicích a my nemusíme na takové parchanty platit!

Zobrazit celou diskusi