Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Toto je vrah malé Leny (†11): Samotář, který věčně seděl u počítače

Autor: Josef Šťastna - 
2. dubna 2012
10:34

Přesně sedm dnů po zvrácené vraždě malé Leny (†11), jejíž tělo našli v zastřešeném parkovišti v německém Emdenu, mají policisté jasno, že dopadli jejího vraha. K sexuální vraždě se přiznal osmnáctiletý samotář David H.

Osmnáctiletý David H. byl zatčen v sobotu ve svém jednopokojovém bytě v Emdenu. Při výslechu se kriminalistům přiznal, že malou Lenu zavraždil. Odmítl ale, že by Lenu před smrtí zneužil. "Má výpadek paměti," uvedl pro německý Bild jeden z vyšetřovatelů.

Jeho DNA je shodné se vzorkem, který byl nalezen na místě činu. Při soudu mu přitíží i to, že už v roce 2011 se pokusil o znásilnění.

"Je to nebezpečný zločinec, který se nezastaví vůbec před ničím," uvedl prokurátor Bernard Südbeck.

Spolužáci z učiliště ho popsali jako samotáře, který trávil většinu svého volného času u počítače ve svém malém bytě, nebo se poflakoval po městě. Často chodil do okolí emdenského parkoviště, kde si zřejmě vyhlídnul bezbrannou oběť.

Pár hodin před vraždou David na svůj facebookový profil napsal, že už má zmáknuty všechny epizody kresleného seriálu Zápisník smrti. Hlavním hrdinou populárního seriálu je chlapec, který v sobě objeví nadání zabít kohokoliv, na koho pomyslí. 

sydnicka ( 2. dubna 2012 15:55 )

ja tu nic nenapsala,ale pises neco pro mne V poledne a uz byt pod vlivem alkoholu je opravdu uspech. Aspon doufam. Jinak tve prispevky jsou na stejne urovni mysleni gestapa a komunistu, mezi kterymi nebyl zadny rozdil. Byly to prasata a mysleli o lidech presne jako ty. Mimochodem, neni uplne pravdou ze ten vrah byl samotar.Jeho kamaradi mluvili jiz pred kamerou a popisovali ho uplne jinak. Spise mel deprese a byl dokonce na leceni. Mimochodem v nasirodine jsme meli podobny pripad s komunistou, ktery je opily po chodniku autem a zabil clena nasi rodiny. Nic se mu nestalo, o to se postarala KSC a nakonec chodil po hospodach a smal se. Presto jsme ho nelincovali a nedelali z neho kasi jako by to radi udelali nekteri primitivove. Ten muz nakonec o par let pozdeji zemrel na rakovinu a i jeho zena. A tu kratkou dobu musel zit se spatnym svedomim a to je ten nejhorsi trest. Jestli to ale tvuj mozek vubec pochopi.

cicavec ( 2. dubna 2012 14:04 )

No jo je to zrzoun, nadarmo se neříká že zrzaví lidé a sukovaté dříví je největší prevít.

ylatouf ( 2. dubna 2012 12:04 )

PRO SYDNICKA.A z té kaše udělat žrádlo pro psi.Tobě sydnicka přeji aby se tvé děti a vnoučeta potkala s podobným druhem.Ony by tě ty kecy přešly.

Zobrazit celou diskusi