Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Rodina oběti Janouškovy nehody: Máme strach!

Autor: Veronika Pukačová, ljš - 
24. března 2012
20:12

Chapadla kmotra Romana Janouška sahají ve vlivných kruzích pořádně hluboko, a tak se není co divit, že má rodina ženy, kterou mafián srazil pořádný strach.

Prostřednictvím předsedy Česko-vietnamské společnosti Marcela Wintera požádali polici o ochranu. "Její manžel i syn jsou z naprosto zbytečného zranění doslova šokováni a opravdu velmi nešťastní. Mnozí Vietnamci mají strach, aby Roman Janoušek nevyvíjel na jím vážně zraněnou ženu určitý nátlak," píše se v prohlášení, které Winter poslal TV Nova.

Kdo je vlastně zraněná žena? „Pocházejí z Vietnamu. Znám je desítky let, mají české občanství. Manžel té paní je tu asi od roku 1983, získal u nás i inženýrský titul. Mají dvě dospělé děti, které studují vysokou školu. A oni v Česku podnikají," řekl Blesk.cz její právní zástupce Josef Lžičař. Podle něj utrpěla jednapadesítiletá Vietnamka těžkou újmu na zdraví: má zlomený kotník, pět zlomených žeber, krevní výron v hlavě.

lamis ( 25. března 2012 16:25 )

take, bych mela strach o sebe , i rodinu s takovho cloveka, jit proti Janouskovi je sebevrazda, stejne ho pred soud nikdy nedostanou a takovych je tu spousta jinych , nekteri se vali u more a nic je nezajima ,hodnota, lidskeho zivota ,bohuzel u nas velice klesla ,je to vysmech nasi policie, mastne podlacene ,mafiany ,a soudci, ti, se, uz ,ani neodvazi, nikoho soudit ,tak jme dopadli, vlada mafianu, zlodeju ,podvodnikum opilcu, gauneru, a spiciho knize ,pani doporucuji ,s dobreho srdse aby se s nema radeji nejak donluvila, driv nez bude pozde ,oni dokazou i nemozne ,aby nedopadla jest hur

serzant1 ( 25. března 2012 11:44 )

To máš pravdu. Lžičařovi se u soudu skoro vždycky zadaří, tak aspoň to solidní odškodné jí určitě vybojuje.

setug ( 25. března 2012 11:15 )

Už se začínáme bát všichni, klidněš nás pozabíjí.Poslanci jezdí také jako prasata.

komodor ( 25. března 2012 09:59 )

Jediny v cem ta rodina ma stesti je nejlepsi pravnik ktery v Praze je a vubec u nas a muze jim vymoct slusne odskodneni pro pani. Jinak nevim jak to Lzicar ukope s trestem ale tam to moc dobre nevidim.

martikmonty ( 25. března 2012 08:20 )

samozrejme ze nebude stihan uz jste nekdy videla aby nekdo stihal v nasi zemi cloveka s dvema miliardami to by se klaus obracel v hrobe a livie by si nemohla udelat plastiku toho odstasujiciho obliceje

Zobrazit celou diskusi