Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Horor v tunelu: Tito andílci zemřeli při nehodě

Autor: Lucie Šulcová - 
15. března 2012
19:05

Všichni rodiče dětí z belgického autobusu, který havaroval u švýcarských hranic už znají krutý ortel o životě a smrti svých drahých. Čtyři z nich ale stále čekají, jestli jejich dítě svůj zápas o život v nemocnici vyhraje. Na zemřelé a jejich rodiny teď myslí celá Belgie, jejich fotografie byly vystaveny na radnici v Lommelu, aby se s nimi veřejnost mohla rozloučit a uctít jejich památku.

Smutek obyvatel obou vesnic, z nichž děti pocházely, je obrovský. Před radnicí v Lommelu stojí zástupy lidí, kteří chtějí podepsat kondolenční knihy a vyjádřit tak podporu pozůstalým. Svíčky hoří nejen před školami, ale i před domovy zemřelých školáků. Na pátek byl v Belgii vyhlášen státní smutek.

V autobusu zemřelo také šest dospělých - čtyři učitelé a oba řidiči. "Pořád nemůžu uvěřit, že je Fern pryč. Když jsme se dozvěděli, že jeden z autobusů havaroval, začala jsem se o ni hrozně bát. Je to hrozné byla tak mladá," řekla matka jedné z učitelek, která v autobusu zemřela.

zdeniii ( 17. března 2012 11:57 )

@trip: ty s tím vysokým IQ s těmi tvými názory si nech radši změřit EQ, abys zjistil jak jsi těžce mimo realitu

sores ( 16. března 2012 12:40 )

hrůza,hrůza a nic než hrůza,chudáci rodiče ty už budou trpět do smrti,když se říká že je bůh všemohoucí, tak proč tomu nezabránil a nechá zemřít nevinné dětičky??? Zloději, vrazi a jiné lidské odpady tu otravují a děti musí zemřít,to mi hlava nebere .

modavivien ( 16. března 2012 12:18 )

Souhlasím

ormir ( 16. března 2012 09:06 )

Proč mají ty děti pásky přes oči ? Chápu to, když jde o živé oběti nějakého trestného činu, kterým by zveřejnění fotografie mohlo přivodit potíže, ale tyhle děti už nic horšího potkat nemůže.

lpitriska ( 16. března 2012 08:52 )

Je to hrůza

Zobrazit celou diskusi