Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Íránské ženy šokují: Nahé volají po sexuální svobodě

Autor: mivr, INT - 
10. března 2012
18:19

Jak na sebe nejlépe upozornit? Jedním ze zaručeně úspěšných způsobů je svléknout se donaha. A když to navíc udělají ženy z Íránu za účelem dobytí sexuální svobody, je zpola vyhráno.

"Moje myšlenky, moje tělo, moje volba." "Moje nahota je NE politickému islámu." "Věřim v rovnoprávnost mezi muži a ženami." Taková hesla se objevují na videu pod odhalenými ňadry íránských žen. Bojují za svá práva. Chtějí sexuální svobodu, nesouhlasí s politickým islámem, přejí si rovnoprávnost mužů a žen. Před kameru si kvůli tomu stouply nahoře bez.

Video se na internetu neobjevilo náhodou. Už dříve totiž vyšel kalendář s nahými ženami z Blízkého východu, který byl také focen s účelem upozornit na příkoří, která se ženám v arabských zemích dějí. A v souvislosti s Mezinárodním dnem žen, který byl 8. března, se objevil i tento alarmující klip.

Autorkou kalendáře je Marym Namazie. "Nahota je důležitou zbraní v boji proti útlaku," tvrdí.

mortis69 ( 11. března 2012 04:57 )

Máš recht.Tyhle zachvíli najdou přinejlepším podříznutý,ne-li ukamenovaný.Když jsem projevil lidský a korektní názory,byl jsem označen za rasistu,jen proto,že nesouhlasím s jistým děním u nás i ve světě.

jahodove_ticho ( 10. března 2012 23:18 )

tak to si podepsali ortel smrti...

hofihofi ( 10. března 2012 22:07 )

A bude sekec a ony si nechaji rici. Ale slysel jsem, ze v jedne nasi vesnici, pred valkou, se zensky domluvily, neco chtely, a dokud jim chlapi nevyhoveli tak s nima nespaly a vyhraly.

djaba ( 10. března 2012 21:11 )

Tak to jo , už vidím jak ti vydlabanci je ukamenují.

oooo. ( 10. března 2012 19:56 )

co my víme, třeba už je život nebaví, mohou to být vdovy, bývalé prostitutky, nebo zavržené manželky, tak jim to bylo ve finále jedno madam rád bych viděl vás v reálu, možná bych se také zasmál

Zobrazit celou diskusi