Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrácené trio za mřížemi: Chtěli sex se psem

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, hor - 
1. března 2012
20:44

Po velmi zvrácených sexuálních hrátkách toužilo povedené trio z USA. Jako objekt své nechutné touhy si vybrali psa. Užívat si s ním měla třiačtyřicetiletá Sarah, její manžel a milenec ji při tom měli pozorovat. Vše naštěstí překazila policie.

Shane Walker (38) a jeho žena Sarah Dae (34) si na internetu přes server Craigslist.com našli zlatého ovčáka. Tři týdny si s jeho majitelem domlouvali schůzku na jeho farmě. Sami sebe přitom nepokrytě označovali jako vyznavače skupinového sexu – swingers. S sebou si ještě vzali milence Sarah Roberta Auckera (30) a všichni tři vyrazili na farmu.

Nahou ženu při sexu se psem chtěli fotit a farmáři dokonce slíbili, že se nechutného povyražení může osobně zúčastnit. Když ale přijeli na místo, obklíčila je policie a všichni skončili za mřížemi. Farmář si totiž na poslední chvíli všechno rozmyslel a zavolal šerifa.

Lidé, kteří něco takového dělají pro radost, jsou od člověka odlišný druh, to je jisté,“ uvedl šerif Joe Arpaio, který je zatkl. Celou akci nejspíš vymyslela fotografka Sarah. „Před měsícem mi říkala, že chce něco takového vyzkoušet,“ prozradil (již za mřížemi) milenec Aucker.

jahodove_ticho ( 3. března 2012 02:43 )

napiš to ještě potřetí, prosím!

jahodove_ticho ( 3. března 2012 02:42 )

asi moc ne sraI mě i malej vořech co se mi snažil obskočit nohu

annael ( 2. března 2012 20:14 )

A ještě bych dodala - i u toho jezevčíka je rozdíl mezi dominantním naskakováním a třením se o nohu až do plného uspokojení. Bohužel mám ale dojem, že tobě je stejně zbytečné cokoli vysvětlovat.

annael ( 2. března 2012 20:08 )

Co tady děláš vlny? Vždyť to už se stalo leckomu. I na mě takto naskočil retriever. Ovšem já měla štěstí že to bylo v zimě, tak jsem byla ušetřená škrábanců, jenom jsem měla špinavý celý kabát. A také mi dalo dost práci ho ze sebe setřást jak si mě přidržoval tlapama. Na streamu je o tom aspoň 10 videí.Tak tu nešaškuj, nehraj si na chytrou a hlavně si odpust ty sprostoty a napadání

honza1965 ( 2. března 2012 14:17 )

Co je odpornýho na konstatování faktů, ty hloupá slepice hrající si na stydlivku se znalostma tak jedině o vypelichanejch starejch psech z útulku? Pro mě jsou odporný právě takový pokrytecký rádoby chytrý rádoby slušňačky jako ty. Naopak ženy, co mluví o věcech tak, jaké skutečně jsou a na nic si nehrajou, tak takové beru.

Zobrazit celou diskusi