Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ženy si odskočily do křoví a tam je natáčel úchyl

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, op - 
2. listopadu 2011
14:55

Podivnou sexuální úchylkou možná trpí muž (49), kterého o víkendu zatkla policie při výlovu rybníka Vrkoč u Pohořelic na Brněnsku. Videokamerou tam totiž v choulostivých situacích natáčel ženy, které si odskočily vykonat tělesnou potřebu do keřů.

„Muže rozhodně nepřilákala práce rybářů ani široká nabídka rybích specialit. Devětačtyřicetiletý muž nepřišel lovit ryby, ale záběry!“ uvedl policejní mluvčí Bohumil Malášek.

Jako paparazzi řádící kameraman se zaměřil pouze na ženy. „Ty si natáčel na videokameru v choulostivých okamžicích. V době, kdy si odskočily za keř vykonat nutnou potřebu,“ upřesnil policista.

Úchyl, jehož možná budou zkoumat sexuologové a psychiatři, využil nedostatku toalet na výlovu, který během tří dnů o víkendu navštívilo asi 60 tisíc lidí!
Pořídil několik hodin podobných videozáznamů

Policisté chlípníka, na kterého je upozornil manžel jedné z kamerou snímaných žen, zadrželi. „Muž přiznal, že záběry pořizoval i na jiných podobných akcích na Brněnsku,“ dodal mluvčí.

U podivína se pak doma skutečně našlo několik hodin záběrů močících žen. Vyšetřovatelé záznamy prohlédnou a vyhodnotí. „Potom rozhodnou o trestním stíhání podivného muže,“ řekl policista.

marie60 ( 2. listopadu 2011 16:18 )

A co zobe takový opelíchaný kohout? taky zrní. kykyrykýýýý

marie60 ( 2. listopadu 2011 16:13 )

Jééé, to píše ten pravý.Že vy pánové obech.cáváte kde co, jak ti psi, tak o tom držíte hubu.Baba se snaží aspoň někam schovat, když se jde vylulat...bzzzz

janakn ( 2. listopadu 2011 13:49 )

souhlas s erikou... umíte akorát blbě kecat... a nevíte vůbec o čem mluvíte...

erika14 ( 2. listopadu 2011 13:46 )

 jste obycejny idiot

janakn ( 2. listopadu 2011 13:13 )

hlavně, že psi chčijí jen na označená místa...

Zobrazit celou diskusi