Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

U lázní přepadl ženu, ve křoví ji půl hodiny znásilňoval

Muž, který znásilnil mladou ženu u hradeckých městských lázní, putoval v pondělí odpoledne do vazby. Hrozí mu až deset let vězení.
Muž, který znásilnil mladou ženu u hradeckých městských lázní, putoval v pondělí odpoledne do vazby. Hrozí mu až deset let vězení.  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: Jitka Pecharová - 
31. října 2011
15:55

Nebezpečného sexuálního násilníka (21) poslal v pondělí do vazební věznice soud v Hradci Králové. Muž si v ní počká na soudní proces za znásilnění stejně staré ženy, kterou si náhodně vyhlédl v  sobotu kolem sedmé ráno u hradeckých městských lázní.

Dosud netrestaný muž přepadl ženu ve chvíli, kdy procházela kolem lázní. V opilém stavu ji zatáhl do křoví, kde pod pohrůžkou násilí musela vystát orální, a poté i pohlavní styk. Ze sevření násilníka se dostala až po zhruba půl hodině díky kolemjdoucímu muži, který jej vyrušil a ženě se podařilo vysmeknout a utéct.

Muž znásilnění přiznal, má na svědomí i další oběť?

Hned zavolala policii, která pachatele dopadla s pomocí svědků ještě týž den dopoledne v nedalekých Šimkových sadech. Měl v sobě 1,3 promile alkoholu. Kriminaslité ho obvinili ze znásilnění. Hrozí mu až 10 let vězení. „Muž část skutku doznává, rozchází se pouze v některých popsaných podrobnostech,“ řekl obhájce muže Ladislav Preclík u hradeckého soudu, který v pondělí poslal muže do vazby kvůli obavám, že by mohl utéct nebo své jednání opakovat.

Zadržený násilník Zadržený násilník | Jitka Pecharová

Policie nyní údajně prověřuje, zda obviněný nemá na svědomí i neobjasněný případ znásilnění, který se stal před časem rovněž v Hradci Králové.

manolla1 ( 1. listopadu 2011 13:43 )

Pitomec! Takhle si zkazit život!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání