Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zvrhlík znásilnil mladého muže!

Policisté odvedli včera ráno Tomáše E. z budovy nymburského soudu a převezli ho rovnou do vazby
Policisté odvedli včera ráno Tomáše E. z budovy nymburského soudu a převezli ho rovnou do vazby  (Autor: Jan Doležal)
Autor: Jan Doležal, Kbali - 
25. září 2011
11:41

Tak to je síla! Před pár dny se seznámil s opilým mladíkem (23), dovedl ho k sobě domů a tam ho znásilnil! Tomáš E. (35) za to může jít až na deset roků do kriminálu. A nebude to poprvé. Za znásilnění mladých mužů si už odseděl šest let. Brány věznice opustil teprve v červenci!

Obtloustlý muž s pleší a brýlemi se minulý týden nad ránem seznámil na poděbradském nádraží s třiadvacetiletým mladíkem. Po chvíli klábosení ho odvedl do pronajatého bytu v nedaleké Studentské ulici. Zřejmě mu to nedalo moc přesvědčování. Mladík byl totiž namol opilý a v bytě usnul, což se mu stalo osudným.

Když se totiž najednou probral, Tomáš E. na něm zrovna prováděl anální styk! Šokovaný mladík ještě tentýž den udal zvrhlíka na policii. „Kriminalisté ve čtvrtek obvinili muže ze znásilnění a svádění k pohlavnímu styku. Za to mu hrozí až 10 let vězení,“ potvrdila Blesku Petra Potočná z nymburské policie.

Soudce v pátek ráno poslal úchylného muže do vazby. Tomáš E., původním jménem Tomáš Anderle, nebude v kriminále žádným nováčkem. V roce 2005 ve svém bytě v Kolíně uspal a znásilnil dva mladíky (20 a 25). Za to si odseděl šest let a další dva roky za majetkové delikty.

„Je to známý potížista. Dělal problémy na základní škole i na gymnáziu, ale tohle je hnus. Povídá se, že si sex s klukama fotil a fotky dával na internet,“ řekl tehdy Blesku muž, který zvrhlíka osobně znal. Tomáš E. opustil brány věznice teprve před dvěma měsíci. V rámci trestu absolvoval také ambulantní ochrannou sexuologickou a psychiatrickou léčbu. Jak je vidět, ta se u něj naprosto minula účinkem.

e.44 ( 25. září 2011 14:23 )

Těžko. Ten už to má v krimu zmáknutý. Tam si bude užívat on. A beztrestně. Tam to na něj těžko někdo práskne. A navíc, třeba to má rád i když to dělá někdo jemu. Násilníky tohle kriminál neodnaučí. Jediné, co jim může takové znásilňování definitivně zatrhnout, je léčba, nejlépe definitivní.

zaviracispendlik ( 25. září 2011 13:47 )

teď bude lahůdkou pro mukli

cesilko ( 25. září 2011 13:07 )

proc ho nevykastrujou? a to uz za to sedel!

marie60 ( 25. září 2011 12:17 )

To je ale prase chlap, vždyt´ ho musel mít celý od ho... Takovým je asi fuk, že budou za to zas zavřeni.

delavar ( 25. září 2011 11:51 )

Počul som,že v Polsku hovoria takémuto typu:lažnyk konečnikówy...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání