Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Zdravotní sestra-vražedkyně: Omámila svého milence a pak ho ubodala

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, ljš - 
10. ledna 2012
11:23

Manželka lékaře, zdravotní sestra Nicole (31) si začala vášnivý románek s bankovním makléřem Markusem (†36). Byli zamilovaní a úžívali si dobrodružství své tajné lásky. Vše ale skončilo brutální vraždou po té, co Nicole porodila syna...

V osudný večer se Nicole s Markusem sešli jako obvykle v makléřově bytě. Marcus na ni naléhal, chtěl už mít jasno, zda je otcem chlapce on nebo Nicolin manžel. Ona však v žádném případě nechtěla, aby se o její aférce dozvěděl kdokoli další, a svému muži se přiznat odmítala.

S Markusem se však pravděpodobně ani nepohádala, podle vyšetřovatelů mu uvařila kakao, do nějž zamíchala léky na spaní. Když pak její milenec usnul, vpíchla mu morfium, k němuž měla jako zdravotní sestra a manželka váženého lékaře přístup. Když začal opiát působit, začala do Markuse bodat. Zasadila mu nejméně deset ran nožem na krájení sýrů.

Policie ji zatkla o dva dny později. Při domovní prohlídce policisté nalezli její oblečení se skvrnami od Markusovy krve i nuž, kterým milence ubodala.

Test otcovství

Vražedkyně nyní čeká na soudní proces ve vazbě, k činu se sice přiznala, ale tvrdí, že zabíjela v afektu. "Tady se nejedná o zabití, ale o vraždu. Je to zdravotní sestra, věděla dobře, co dělá, když mu píchala injekci," řekl Reinhard Peters, právník rodičů oběti.

O chlapečka se zatím stará Nicolin manžel, který již podstoupil testy otcovství. Ty ukázaly, že se žena vyzrazení obávala právem - otcem dítěte byl skutečně Markus. Nicole tak svému synovi tatínka zavraždila, než ho stačil poznat.

kytice.kytice ( 10. ledna 2012 12:16 )

 mazec... chudák manžel... paroháč a ještě zůstane bez syna na kterýho se stopro těšil.. jako máma toho milence bych o svýho vnuka usilovala

Zobrazit celou diskusi