Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 24°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Dívka (†15) skočila pod autobus kvůli šikaně a nešťastné lásce!

Amanda Cummings se potřebovala jen svěřit
Amanda Cummings se potřebovala jen svěřit  (Autor: Facebook.com)
Autor: evak, INT - 
7. ledna 2012
08:16

Amanda Cummings (15) z New Yorku se trápila. Mnozí by mohli namítat, že to se nevyhne žádnému teenagerovi. Studentka se ale neměla komu svěřit. Potýkala se s nešťastnou láskou a šikanou. Vyřešila to skokem pod autobus.

Pod kola skočila den po vánočních svátcích. Po šesti dnech v pondělí svým zraněním podlehla. Její matka v rozčilení napsala na Facebook: "Toto je pro všechny ďábly a zku***syny, kteří pomlouvali a ubližovali mé holčičce!"


Její strýc Keith Cummings potvrdil, že asi největší důvod k sebevraždě jí dala skupina spolužaček, která Amandu neustále šikanovala. "Nehodlám to ale tolerovat. Děti si nemůžou tohle navzájem dělat," dodal. Šikana prý přitvrdila, když začala Amanda randit s devatenáctiletým mladíkem, do kterého se bláznivě zamilovala. Vůdkyně dívčí skupiny jí házela klacky pod nohy a nakonec Amandě chlapce přebrala. Od té doby se Amanda utápěla v depresích.

Na začátku prosince Amanda na Facebooku projevila své deprese: "Když řeknu, že jsem v pohodě, chci, aby se na mě někdo podíval, objal mě a řekl: Ne, to nejsi." Nikdo jí ale nepomohl.

forina ( 26. února 2013 11:32 )

čeho tim chtěla docílit? Ten kluk byl očividně debilní puberťák, když se nechá přebrat nějakou nánou. A ona se kvůli němu zabije - taky asi trochu demence ne?

marmat ( 7. ledna 2012 17:15 )

abyss: BINGO líp to nejde "ošacovat"

pandrhola ( 7. ledna 2012 15:41 )

jotopir ( 7. ledna 2012 13:25 )

 "Když řeknu, že jsem v pohodě, chci, aby se na mě někdo podíval, objal mě a řekl: Ne, to nejsi." Co takhle spíš říct: "Jsem v pr..li, obejměte mě někdo"

abyss ( 7. ledna 2012 12:42 )

Ano, není to pouze v Americe, ale zároveň za tím nemusí být vždy touha po mamonu, nebo lhostejnost. Spíše bych řekla, že jde o nedomyšlený americký způsb výchovy. Pokud je dítěti od mala vše dovoleno, vše dostane a není v ničem omezováno, má o hodně menší šanci se vypořádat s tím, když poprvé až v pubertě narazí na to, že ne vše co chce dostane, že ne vše co chce může, než dítě co od mala ví, že je normální pokud nedostane vše po čem touží a že mu není dovoleno všechno co by chtělo.

Zobrazit celou diskusi