Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Před měsícem mu porodila dceru, teď ji zavraždil!

Dvacetiletá Kirsty svou dcerku vyrůstat neuvidí, její bývalý přítel ji ubodal
Dvacetiletá Kirsty svou dcerku vyrůstat neuvidí, její bývalý přítel ji ubodal  (Autor: Facebook)
Autor: evak, INT - 
3. ledna 2012
20:21

Mladá dívka Kirsty Teloar (†20) z Londýna byla matkou teprve měsíc, když ji její expřítel v pondělí ráno ubodal. Policie ji našla v opuštěném Fiatu. Zavolali je sousedé, kteří přihlíželi, jak ji rozzuřený muž táhne do auta.

"Prosím ne, prosím ne," křičela Kirsty hystericky, zatímco ji muž vlekl z domu. Sousedé okamžitě zavolali policii, ale mezitím auto odjelo. V domě pak našli jen zraněné sourozence Deana (22) a Gemmu (24), kteří svou sestru chtěli chránit.

Po devadesáti minutách našli policisté nedaleko od místa opuštěné auto s tělem mrtvé Kirsty. Policie jméno pachatele nezveřejnila, ale o tom, že jím byl její expřítel, není pochyb. A jeho jméno každopádně znají od sourozenců.

"Nebyly s nimi nikdy žádné problémy. Vždycky jsme se slušně zdravili. Vypadali jako šťastná rodinka," říkali svorně sousedé. Za dveřmi domu se ale mezitím dělo peklo, které skončilo vraždou mladé matky krátce po prvních Vánocích její měsíční dcerky.

dfghjk ( 4. ledna 2012 12:30 )

No jestli dítě co mu porodila mělo jinýho taty, což jak tak koukám není až tak nepravděpodobný, tak mu měla dát rači něco jinýho a dítě porodit tomu pravýmu tatovi.

blooroses ( 3. ledna 2012 22:19 )

Tak to už je od vánoc druhá děva z Londýna, co jí ten její čmoud zamordoval měsíc po narození dítěte. Kdyby se netahaly s barevnejma....

jahodove_ticho ( 3. ledna 2012 20:57 )

ten expřítel je fotr toho bubáka co se tý holce narodil???

Zobrazit celou diskusi