Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Emmu (†30) ubodal soused, nechtěl ztlumit hudbu!

Mladá maminka Emma Jones (na fotce) vyrazila požádat sousedy o ztlumení hudby. Namísto toho utržila mnoho bodných ran, kterým podlehla. Vesnice, ve které bydlela, se zahalila do smutku
Mladá maminka Emma Jones (na fotce) vyrazila požádat sousedy o ztlumení hudby. Namísto toho utržila mnoho bodných ran, kterým podlehla. Vesnice, ve které bydlela, se zahalila do smutku  (Autor: Facebook, Archiv Blesku)
Autor: jsim, INT - 
12. prosince 2011
11:15

Mladá britská maminka Emma Jones (†30) nemohla toho dne usnout - rušila jí totiž hlasitá hudba ze sousedství, kde se konala jakási party. Ve dvě hodiny v noci to už nevydržela a vyrazila požádat o její ztlumení. Místo toho jí však ale čekala smrt! Tragédie se odehrála v severním Walesu.

Matka pětiletého syna se vydala v obci Penygroes do protějšího domu,  kde právě probíhala party. Po vášnivé hádce patrně s jejím pořadatelem však došlo k nečekanému - soused vytáhl nůž a podobal jí. Alespoň tak zní nejpravděpodobnější rekonstrukce toho, co se osudnou noc přihodilo.

Přivolaní záchranáři se ze všech sil snažili Emmu zachránit, před jejich příjezdem však ztratila tolik krve, že už jí nebylo pomoci. "Všichni jsou z této tragické smrti v šoku," ozývá se ze sousedství.

Budíte celé okolí!

Emma se přes ulici vydala v zájmu sousedů, ale i svého malého synka, o kterého se doma starala. Neměla to s ním snadné, malý Llyr trpí těžkou poruchou učení. "Byla mu naprosto oddána," nechal se pro Daily Mail jeden ze sousedů. I proto byla mladá maminka v okolí velmi oblíbená. Její chlapec však nyní skončil u prarodičů.

K incidentu došlo v sobotu, v časných ranních hodinách. "Abyste byl ubodán k smrti jen proto, že někoho požádáte o ztlumení hudby na domovní party, je šokující a děsivé," dodal soused.

Policie potvrdila, že Emma zemřela na následek bodných ran. Protože však není jisté, kdo přesně vraždil, obvinění vznesla vůči jednomu muži a jedné ženě. Ti však zatím byli propuštěni na kauci! Vyšetřování hrůzného činu totiž pokračuje. Vesnice Penygroes se mezitím zahalila do smutku.

miglandc ( 12. prosince 2011 13:04 )

Ja zažívám už léta něco podobnýho u nás v domě a trvá to skoro 10l.Přesto že clý život jsem měl rád hudbu dnes si nic nepustím.Bydlím v paneláku a oni podemnou,je to tu extrémě slyšet.Takový kravál co tu ti sousedi tropili že se lidi otáčeli 100m od domu.Věčně ožralí!Ne jednou jsme to řešili přes M.ůřad,policiji.Policiji z balkonu nadávali do ***ů a nic.Nikdo vám v domě nepomůže ani výbor vlastníků.Na úřad ke komisi přišeldotyčný vožralej jako cep a přesto přecedajicí to točila proti nám.Nechápal jsem to!Po takovém jednání vyšel s rukama na hoře do nejblíší hospody to oslavit.Můžu vám říct že bych je nejraději postřílel co toho už bylo za tu dobu to se nedá zapomenout.Npř.3dny i noci my skákala hlava na posteli od těch bubnů!Sousedi ze stachu zalezli pod postel.Když si vemete že platíte hipotéku a nejste milionář tak jinam jít nemůžete!Dělá na směny.Kdybych měl posat i jiné věci týkajic se těch sousedů tomu jste nevěřili.Není zákon který by vám pomohl ani vůke policie a úřadů.Jedině zabít co jiného.Tady vtom případě bych hnal i jeji sousedy před sous že ji nepomohli.Hlavně že paj měli klid.Hovada sousedi!

skorice.vanilka ( 12. prosince 2011 12:03 )

Něco podobného se stalo před pár lety v Rudníku. Tam soused šel v noci požádat souseda (jinak též svbého spolupracovníka) aby ztlumil hudbu a ten jej pobodal do břicha nožem. Útočník byl zfetovaný. Pak to s pomocí rodiny nějak uhrál a pár dní si pobyl v blázinci. Trestán nebyl.

marie60 ( 12. prosince 2011 11:31 )

 Hod´te toho vrahouna žralokům !!!!

Zobrazit celou diskusi