Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Krásná argentinská prezidentka má rakovinu!

Krásná argentinská prezidentka prožívá těžké období, čeká ji operace a následný boj s rakovinou
Krásná argentinská prezidentka prožívá těžké období, čeká ji operace a následný boj s rakovinou  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, ljš - 
28. prosince 2011
12:56

Zbožňovaná argentinská prezidentka Cristina Fernandez de Kirchner (58) prožila velmi těžké Vánoce. Dva dny před Štědrým dnem jí lékaři diagnostikovali nádor na štítné žláze. Celý národ teď napjatě čeká, jak dopadne její operace plánovaná na 4. ledna.

"Rakovina zasáhla štítnou žlázu, naštěstí se ale nerozšířila dál," řekl její mluvčí Alfredo Scoccimarro BBC a dodal, že prezidentka má proto velkou naději na přežití. Ze své funkce v lednu kvůli nemoci na 20 dnů odstoupí a její funkci bude na tu dobu zastávat viceprezident Amado Boudou.

Fernandez nedávno začala své druhé volební období, když ve volbách zvítězila takřka jednomyslně. V posledních týdnech navíc působila velmi energicky a prosadila velké množství, často kontroverzních, zákonů. Celý národ je pro to v šoku. Fernandez nastoupila do funkce po svém manželovi, který loni zemřel na infarkt, a od počátku byla velmi populární.

e.44 ( 29. prosince 2011 22:52 )

Ták to nemám tušení. Nikdo z rodiny chronickou rýmu nikdy neměl. Tákže možná předchází jejímu vzniku

annael ( 29. prosince 2011 22:10 )

Zabírá ten sirup i na chronickou rýmu?

e.44 ( 29. prosince 2011 21:59 )

Ta máta je tam pro chuť a proti odéru Když je sirup jenom na kašel, chilli papričky nedávám. Ale rýmu chilli papričky v cibulovym sirupu léčej líp než kterýkoliv kapky do nosu. Sirup s chilli papričkama popírá starou pravdu, že léčená i neléčená rýma trvá tejden. Po tomhle sirupu je do dvou, maximálně do tří dnů po rýmě.

annael ( 29. prosince 2011 21:36 )

e.44, STODAL znám a i já s ním mám dobré zkušenosti. Myslela jsem, jestli mi neporadíš ještě jiná fytofarmaka. A také jsem slyšela, že někdo přidává do cibulového sirupu chilli papričky. Zato o té mátě jsem nevěděla.

e.44 ( 29. prosince 2011 20:35 )

Já ne, ale manželovi kupuju STODAL. Dobře mu zabírá, ale musí se nakoupit včas. Jak začnou epidemie, už ho neseženeš. Pak mi nezbývá než vyrábět domácí cibulovej sirup s mátou, protože ty různý Coldrexi a další serepetičky jsou víš na co, viď?

Zobrazit celou diskusi