Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Podezřelá z vraždy Vytopila: Filip O. jí zničil život, ona s ním šla vraždit

Autor: ljš - 
26. listopadu 2011
16:19

V pořadu televize Nova se topila v slzách a tvrdila, že jí Filip O. (37) zničil život. O pár let později s ním šla vraždit. Radka O. (46), která se několik měsíců živila jako prostitutka, aby splatila dluhy, tak svou druhou šanci na lepší život nevyužila.

"Často přemýšlím, komu bych chyběla, kdybych se zabila. Kdo by na mě vzpomínal... Já myslím, že nikdo. Jsem tady zbytečně," plakala v úvodní scéně pořadu podbarvené dojemnou hudbou Radka O., která je podezřelá z vraždy brněnského místostarosty Aleše Vytopila. O tom, zda bude někomu chybět její oběť, ale patrně neuvažovala...

Pád na dno

Do života vstoupila Radka O. šťastně. S manželem žila ve velkém domě a měla dokonce služebnou. Na samotě, daleko od lidí a ruchu města, se ale necítila spokojená. A s manželem se proto rozvedla. Ten se k ní ale zachoval velkoryse, zaopatřil ji, aby nemusela pracovat a mohla se plně věnovat jejich společnému synovi.

Video  Záběry ze zatýkání v kauze vraždy místostarosty Vytopila  - Video od čtenáře
Video se připravuje ...
"Vše klapalo, než jsem se zamilovala, skutečně zamilovala. Byl o osm let mladší. Spousta lidí mi říkalo, on tě má jen pro peníze. Nechtěla jsem tomu věřit, jenže ono to tak dopadlo," říká v pořadu Radka O. a popisuje, jak jí její druhý manžel zničil život.

Za Filipa se, oslepená láskou, vdala. A brzy otevřela hospodu, aby měl její miláček vše, co potřeboval. Ten svůj zájem ovšem přesunul k hracím automatům a Radka se k němu brzy přidala.

Video  Čtenář Blesku natočil zatýkání v kauze vraždy místostarosty Brna - Židenic Aleše Vytopila  - Video od čtenáře
Video se připravuje ...

Syn se předávkoval

Netrvalo dlouho a nadělali obrovské dluhy. "Začala jsem se psychicky hroutit a přestala jsem se věnovat synovi. Ten začal brát drogy. Jednou se předávkoval lysohlávkami. Vezli jsme ho do nemocnice. Tam mi lékaři řekli, že kdybych přijela o hodinu později, tak by zemřel," vzpomíná Radka.

Pracovala jako prostitutka

Aby splatila dluhy začala pracovat jako prostitutka v nočním klubu v Praze. "Je to asi to nejhorší, co jsem v životě udělala," svěřila se. Tu už bohužel od zářijové vraždy neplatí. Radka O. se pravděpodobně se svým bývalým mužem snížila k tomu nejhoršímu, co může člověk jinému člověku udělat, k vraždě.

gogo ( 27. listopadu 2011 11:16 )

Nějak špatně chápu.... Filip O. jí zničil život, ona s ním šla vraždit ???

gevi ( 26. listopadu 2011 20:35 )

Pořád z toho nechápu, jaký vztah komu vadil. Jestli Vytopil chodil s bývalou milenkou (s tou, co prý v tom nejede) toho Filipa a jemu to vadilo, tak proč s ním teda šla vraždit ta Radka?

manolla1 ( 26. listopadu 2011 19:38 )

Naprosto s Vámi souhlasím !!!

pgga ( 26. listopadu 2011 18:52 )

Zivot dame nikdo neznicil..znicila si ho sama

mzop ( 26. listopadu 2011 18:43 )

Kdyz ji tak znicil zivot, tak proc s nim vrazdila? To tak bude lito slapky, ktera si jen tak pro srandu vrazdi...

Zobrazit celou diskusi