Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zabila ho milenka s přítelem, říká manželka politika Vytopila

Autor: ČTK, ljš - 
25. listopadu 2011
08:43

Po více než dvou měsících pátrání po zmizelém politikovi Aleši Vytopilovi (36, ODS) bylo ve čtvrtek večer u Brna nalezeno tělo. Zda patří jemu, policie zatím nepotvrdila. Jeho manželka Silvie je o tom přesvědčená. Stejně jako o tom, že za smrtí stojí jeho milenka Pavla a její přítel.

Podle informací Blesku zatkl Útvar rychlého nasazení bývalého přítele Vytopilovy milenky Pavly. „Zatím nebudeme specifikovat místo nálezu ani okolnosti,“ uvedl jihomoravský policejní ředitel Tomáš Kužel, který nechtěl komentovat ani to, zda policie v případu již někoho zatkla.

Skutečnost, že jde pravděpodobně o jejího manžela, potvrdila Blesku Silvie Vytopilová. "Jsem přesvědčená, že v tom má prsty jeho milenka a její expřítel," řekla.

Podivné chování milenky

Chování Vytopilovy bývalé partnerky Pavly je více než zvláštní. Přestože jí pohřešovaný místostarosta údajně dal peníze na provoz dvou barů, opustil kvůli ní manželku a vzal ji na dovolenou na Krétu, Pavla po něm příliš dlouho netruchlila. Dva měsíce po Vytopilově zmizení se vrátila ke svému expříteli, s nímž má i dítě.

Silvie Vytopilová tvrdí, že se k ní chtěl manžel vrátit. Měli prý dokonce jet na společnou dovolenou.

Našly se jen klíče

Zatím jedinou stopou po zmizelém politikovi, který měl v kariéře našlápnuto do vedení kraje, byly jeho doklady, nalezené koncem října u dálnice D1 poblíž Ostrovačic na Brněnsku.

Doklady objevili ve směru na Prahu, což odpovídá tomu, že Vytopil mířil za někdejší milenkou Pavlou do Hrotovic na Třebíčsku. Pravděpodobně jí vezl větší obnos peněz na provoz barů.

misuet ( 29. listopadu 2011 14:42 )

A co vy o tom víte ?!!! Plivete špínu na ostatní po písmenkách a myslíte si jak jste všichni strašně stateční, Místo toho aby jste drželi hubu a krok melete hovna o kterejch nic nevíte !!!

pandrhola ( 25. listopadu 2011 12:41 )

oprava - omluva : ukřižovat.......

pandrhola ( 25. listopadu 2011 12:36 )

Nechci ho tady křižoat, ale byl na to dost starý, aby věděl co může a nemůže. Ale co mohl čekat od šlapky? A milionek na podnikání se šlapkou bral kde?, věděla o těch penězích manželka, nebo byly ,,odkloněny"? Být manželkou, nelitoval bych, a co se týče nočních bor.delů, tak se nechá vyplatit, a aspoň bude mít něco, jinak by měla vše šlapka.

zdan ( 25. listopadu 2011 11:18 )

Kdo s čím zachazí,tím schazí.To je naš vzor.....měl našlapnuto do vyšších pater politiky.Je to hnus,cela ta politicka s......a.

tajna1509 ( 25. listopadu 2011 10:52 )

ja to rikala od pocatku spolecnice a ex pritel byli na nej domluveni uz predtim urcite klasika Mel prece penize a ona by jinak K..vu nedelala kdyby je me ten jeji pasak pritel tak ho z tech penizku stahli a pak ........... byl nepotrebny je mejen lito jeho deti a zeny

Zobrazit celou diskusi