Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tajný pohřeb Kaddáfího: Tuto fotku neměl nikdo vidět!

Autor: šim - 
28. října 2011
12:48

Pohřeb Muammara Kaddáfího (†69) proběhl čtyři dny po jeho smrti v naprostém utajení. Byl pohřben za úsvitu do neoznačeného hrobu v poušti. Byť o detailech neměl nikdo vědět, nyní se z něho objevily fotografie.

Muammar Kaddáfí byl pohřben v úterý 25. října za úsvitu na neznámém místě v libyjské poušti. A to i přesto, že v poslední závěti, která byla objevena krátce po jeho smrti, žádal, aby byl pohřben se svou rodinou ve společném hrobě v rodné Syrtě.

Aby se z jeho hrobu nestalo poutní místo jeho příznivců, zůstal neoznačen. Spolu s ním byl pohřbený také jeho syn Mutassim, který byl zabit jen pár hodin po otci. Po několikaměsíčním honu a hledání je v pátek 21. října zastřelili libyjští rebelové.

hiawatha ( 30. října 2011 02:23 )

My jsem se taky radovali, kdyz prisla revoluce. Taky jsme se tesili na novou vladu. A podivejte se ted... Mnoho lidi ted jiste sentimentalne vzpomina na Gustika a je jich mnoho, kdo mu chodi klast kvetinky na hrob. Bohuzel. Ono je to jedno, jestli Petr, nebo Pavel. Jak chutna moc? Moc!

hiawatha ( 30. října 2011 02:19 )

gogo, Kaddafiho nezabili ani nepohrbivali Americane a tak jako kazdy vladce mel sve odpurce, ale i priznivce.

letajici_svec2 ( 28. října 2011 17:21 )

trochu mi to pripomina divadlo jako by chtel nekdo cely svet presvedcit ze je Kaddafi mrtev..vsechny ty fotky videa svedci..opravdu to tak bylo? Clovek ktery by si mohl koupit celou Afriku skonci takto?

gogo ( 28. října 2011 14:41 )

Jestli Muammara Kaddáfího hodili do moře jako Bin Ládina, či "pohřbili na neznámém místě" jedno jest... Čeho se tak bojí Američané na svých obětech i po jejich smrti ?

lipno ( 28. října 2011 13:59 )

Kde je fotka Vondry?

Zobrazit celou diskusi