Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie na vážkách: Byla to krádež nebo divadýlko?

Autor: Jiří Čada, jaj - 
8. února 2011
14:29

VIDEO: Byl ten zloděj tak neuvěřitelně drzý, nebo šlo o téměř profesionálně sehrané divadlo o krádeži více než sto padesáti tisíc korun? Jihlavští kriminalisté si nyní nad tímto případem lámou hlavu. Incident zachytila bezpečnostní kamera. Chování majitele Nissanu Y-Trail je však přinejmenším neobvyklé.

Ke krádeži došlo u benzínky na 122. druhém kilometru dálnice D1 poblíž Jihlavy letos 26. ledna, krátce po osmnácté hodině. Řidič tankující pohonné hmoty si z nepochopitelných důvodů ponechal ve vozidle se staženými okny peněženku s doklady, platebními kartami a zmíněnou finanční hotovostí v cizí a české měně.

„Pachatel na místo přijel pravděpodobně osobním vozidlem světlé barvy, ve společnosti ještě dalšího muže,“ informovala Blesk.cz mluvčí jihlavských policistů Jana Kroutilová. Okamžik stačil muži postávajícímu do té doby za výdejním stojanem, aby využil nepozornosti majitele vozidla a předním oknem mu ukradl peněženku.

„Uvítali bychom jakékoliv svědectví od osob, které v uvedenou dobu byly na čerpací stanici. Velmi by nám posloužilo svědectví muže, který bezprostředně před krádeží prošel podle snímků kolem vozidla poškozeného. Pachatele si rovněž mohl všimnout řidič vozidla značky Audi, které v tu dobu stálo u stojanu z druhé strany,“ dodala policejní mluvčí.

Video  Muž tankuje u pumpy a zloděj mu vykrade auto.  - Policie ČR
Video se připravuje ...

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi