Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tunisko: Lůza ukradla prezidentovi Ferrari!

Video se připravuje ...
Autor: pf, Kjaj - 
27. ledna 2011
15:41

VIDEO: Násilné demonstrace proti vládě doprovázelo v Tunisku bezuzdné rabování. Protestujícím se podařilo vtrhnout do jinak nejpřísněji střežených míst. Z paláce prchlého prezidenta bin Alího ukradli luxusní ferrari. Krvavé nepokoje se z Tuniska rozšířily i do dalších arabských zemí – Jemenu a hlavně Egypta, kde zatkli asi tisíc lidí.

Vztek na autoritářskou vládu tuniského prezidenta vyhnal tisícovky lidí do ulic. Dav bouřlivě projevující nesouhlas dokonce vyraboval palác hlavy státu. Několik mužů odtud za pomoci jeřábu odvezlo na vrakoviště luxusní žluté Ferrari.

Tunisko kromě toho vydalo na uprchlého prezidenta Abidín bin Alího, jehož žena utekla se zlatem za více než miliardu korun, mezinárodní zatykač.

Proti režimu se protestuje i v Egyptě

Nepokoje se přitom rozšířily i do dalších zemí. V Egyptě po dvoudenních násilnostech, které se nesly v duchu odmítnutí režimu prezidenta Husního Mubaraka, který v zemi vládne od roku 1981, zatkla policie zhruba stovky lidí. Poslední zemí, kterou zachvátila vlna protestů, se stal Jemen. Tam včera rovněž po vzoru Tuniska demonstrovaly na čtyřech místech tisícovky obyvatel.

lo2f ( 28. ledna 2011 19:21 )

Tím, že Blesk těží z neštěstí lidí jsem měl na mysli články, kde píše o známých českých osobnostech, jejich zdravotních potížích, rodinných problémech, dehonestující informace (Paroubková potratila, Bohdalová na dovolené bez podprsenky, rakovina jedné herečky ...), věcech kde je každému jasné, že by si je dotyční o sobě nechtěli zveřejňovat. Blesk si na jejich účet zvyšuje čtivost

jakub-moravec ( 28. ledna 2011 16:43 )

lo2f: Také jste to nepochopil /a, že Blesk těží z cizího neštěstí? Z jakého, proboha? Blesk nám zde předvedl zprávu jak zloději ukradli Ferrari a zloději jsou vždy lúza,darebáci,padouši, kriminálníci a patří do vězení. Rozumíte aspoň tomu? Pak není divu jak se u nás všude krade, když zlodějům se ani nesmí říct že jsou lúza. Já kdyby řídil Blesk, tak zruším registraci a trvale tomu, kdo porušuje pravidla diskuze a to se týká těch kteří nemístně urážejí jiné pisatele, nebo urážejí Blesk samotný. Máme zde dovolení diskutovat pouze o předmětu ve zprávě. Když se přihlašujete do diskuze, přečtete si tam podmínky, s kterými jste souhlasil/a.

fantom08 ( 28. ledna 2011 10:14 )

kdo krade, JE prostě lůza!!!

lo2f ( 28. ledna 2011 01:41 )

Blesk je vinný právě v tom, jaké zprávy a v jaké podobě uzná za vhodné prezentovat. Většinou těží z cizího neštěstí a z toho že lidi shazuje před veřejností. Blesk to nedělá pro nás ale pro sebe, jako každý podnikatel (na tom není nic špatného ale ani chválihodného). Umožní nám diskuzi abychom koukli na reklamy za které dostane zaplaceno ...

jakub-moravec ( 28. ledna 2011 00:03 )

Lidičky zadržte! Blesk je nevinen! Nechápali jste přesně jak to Blesk myslel. Viděl jsem přesně něco podobného když Američané dobyli Irák a diktátor Hussein vyklidil palác. Pak se najednou celý palác začal vykrádat a lidi si z něho vyváželi všechno možné, na televizi jsem viděl jak člověk měl na hlavě luxusní křeslo a šine si to z paláce do ulic a jiní vykrádali věci dál a dál, všem to bylo k smíchu, Asi až za týden to tam američti vojáci zakázali a palác dál byl hlídán a kdo by šel dál vykrádat, byl by zadržen jako zloděj. Totéž se děje nyní v Tunisku a zloději už ukradli Ferrari. Jestli jsou označování zloději lúzou, pak je to přijatelné, každý zloděj je darebák. Blesku nenadávejte a měli byste se omluvit, když ne, omlouvám se za vás, neboť tito lidé nevědí co činí. Vemte si v úvahu co Blesk pro nás už udělal, tolik zpráv tu máme a svobodnou diskuzi a vše úplně zdarma, nebo chcete aby Blesk ukončil tuto službu? Pamatujte si jedno, Blesk nikdy není v ničem vinný, předkládá nám zprávy v takové podobě jak to Blesk uzná za vhodné. Tak je to.

Zobrazit celou diskusi