Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Chantal (†11): Chtěla z feťácké rodiny pryč, sociálka ji nepustila

Holčička se předávkovala metadonem. Kdo je za smrt zodpovědný se vyšetřuje.
Holčička se předávkovala metadonem. Kdo je za smrt zodpovědný se vyšetřuje.  (Autor: Youtube.com)
Autor: INT, lm - 
27. ledna 2012
19:16

Chantal (†11), která zemřela v pěstounské rodině feťáků na předávkování metadonem, chtěla zpět k otci. Podle nevlastní sestry Sarah D. (21) si dobře uvědomovala nebezpečí, které jí hrozí. Sociálka ji ale odejít nenechala.

Sarah D., která byla ve čtvrtek jako svědkyně vraždy vyslechnuta na policii, vzpomíná: "Moje matka Stefanie (†41) a pěstounská matka Chantal - Sylvia (42) pracovaly společně v jedné společnosti. Sylvia byla její šéfová a všude rozhlašovala, že má problémy s alkoholem."

"Máma kvůli tomu nakonec musela na sociálku a nakonec o mladší Chantal přišla. Původně si dávala jen jedno pivo po práci. Těžce pít začala až když ji chtěli vzít Chantal, cítila se velmi osamělá." Stefanie zemřela v květnu 2010.

Ze začátku se Chantal v nové rodině líbilo. Sarah ale pokračuje: "Pak si začala stěžovat na stále horší podmínky. Pěstouni ji začali využívat - musela nakupovat a uklízet. Jejich vlastní děti měly vše, ona nic. Mohly mít mobilní telefon - Chantal ne. Chtěla odtamtud pryč zpátky k otci, Úřad péče o mladistvé ji ale nepustil. Byla vždycky šťastná, když se spolu mohli setkat."



hofihofi ( 27. ledna 2012 20:14 )

Staci pridat jednu vetu, snad proboha predpokladaji ze to ctou i jini.

e.44 ( 27. ledna 2012 20:08 )

No, jo no, bleskáči předpokládaj, že všichni četli i dva předchozí články Tam odpovědi na všechny tvoje otázky najdeš.

hofihofi ( 27. ledna 2012 19:50 )

Co je to za informaci, kde se to stalo neznamo, v jake zemi neznamo, kdo to je neznamo, neni jediny udaj, to je blabol nic nerikajici.

Zobrazit celou diskusi