Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Amanda Knox: Sexuálně mě obtěžoval bachař!

Autor: evak, INT, mivrk - 
7. října 2011
20:03

Amanda Knox (24) byla v pondělí propuštěna z italského vězení, kde strávila 4 roky za vraždu Meredith Kercher (†21), kterou ale, jak soud konečně rozhodl, nespáchala. Na svobodě promluvila o utrpení, které za mřížemi zažívala. Prý ji sexuálně obtěžoval strážce věznice.

Každou noc si ji prý volal k sobě do kanceláře na "povídání". Vyžadoval po Amandě, aby vyprávěla o svém sexuálním životě. "Jakmile jsem viděla, že se chce bavit o sexu, snažila jsem se změnit téma," řekla Amanda. Strážce věznice La Capanne jakékoliv nařčení popírá.

"Doprovázel mě na všechny lékařské prohlídky a večer na povídání. Chtěl si povídat o Meredith a když jsem mu řekla, že nic nevím, že to byla moje kamarádka, snažil se zavést rozhovor na sex. Zkoušel mě, ptal se mě, s kým jsem spala, aby měli další jména podezřelých," vypověděla Knox.

Přes pozitivní testy na HIV zjistili její milence

Po jednom z rozhovorů vyšel Amandě při rutinní lékařské prohlídce pozitivní test na HIV. Musela 14 dní počkat, než byly výsledky vyvráceny.  Pro Amandu to bylo peklo: "Byly to dva nejhorší týdny v životě. Myslela jsem, že už nikdy nebudu mít děti."

Mezitím se jí strážce zeptal na výčet jejích milenců kvůli možné nákaze. Vyjmenovala mu všech šest, které měla od začátku sexuálního života. Netrvalo dlouho a v médiích byla tato jména vynesena na povrch. Amanda s nimi podle novinářů měla spát během dvouměsíčního pobytu v Itálii. Následně strážce i celý personál popřel, že by měla informace přijít od nich.

Amandina rodina byla chováním bachařů zdrcena. "Upřímně řečeno, chtěl jsem ho kopnout do míst, kde to nejvíc bolí. Byla to mladá, zdrcená a vyděšená dívka, která byla zavřená za něco, co neprovedla. Byla zmatená," řekl její nevlastní otec Chris Mellas.

e.44 ( 8. října 2011 11:53 )

Ahoj, já už jsem tu psala, že jsem tenhle případ nikdy moc nesledovala, takže reaguji jenom na určité věci vlastně odtrženě od případu. A když se na to člověk dívá "z venku" , tak vidí, že jí lidi přičítají vlastně do mínusu zcela nepodstatné věci, které nic neznamenají ani nedokazují. Třeba ty oči... Včera jsem si schválně všímala víc fotek na netu a našla jsem tam asi šest lidí se stejnou barevnou kombinací očí a vlasů. A u všech působil jejich pohled "ledově", ač to nejsou žádní zločinci, jeden z nich je prý nejsvůdnějším mužem světa A když se podíváš na starší fotky Amandy K., kde má světlejší vlasy, její pohled tam působí přirozeně a měkkce.

pgga ( 8. října 2011 07:33 )

Hm...tak ano Opravdu nevim.."co k tomu dodat"!

odol ( 8. října 2011 06:01 )

Vole,nemelu.Niečo som tam odslúžil!!! 20 rokov,tam sa stretneš zo veličím-taká škola života,tzv.ABU,rozumej Akadémia bacharských umení.....

pgga ( 8. října 2011 05:47 )

Ahoj..barva oci...vlasu..atd...to je absolutne jedno...Tak jako kolik mnela sexualnich partneru.. Jedna se tady...o evidence proti ni....musim rict..ze z toho co vim...pochopitelne nerika pravdu. Bohuzel!

pgga ( 8. října 2011 05:44 )

Hm...ve vezeni DAMO ZLATO..neco...ji nemohl sledovat nikdo!

Zobrazit celou diskusi