Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ztracené Maddie a její rodině se na webu posmívají lidé

Autor: bali, INT, mivrk - 
16. září 2011
17:14

Rodiče malé Maddie se ani po letech nesmířili s tím, že jejich malá dcera na dovolené v Portugalsku zmizela beze stopy. Kate a Gerry McCann (43) po ní zahájili celosvětové pátrání. Někteří necitelní lidé se jim ale pomocí internetu vysmívají a dělají si z nich srandu. Kam až může dojít lidská krutost?

Madeleine McCann (bylo by jí 8) a její rodině se vysmívají weboví šíleneci. Podle amerického deníku „The Sun“ se v loňském roce objevil na Facebooku vzkaz, kde někdo napsal: „Pokud mi pošlete dva miliony, pošlu vám Maddie.“

Po tomto vzkazu rodiče vypnuli stránku, ale další vzkazy tohoto typu se množí. „Některé vzkazy obviňují manžele McCann ze zanedbání dítěte a dokonce že skrývají smrt jejich holčičky, kterou údajně sami zavraždili,“ uvedl mluvčí rodičů pan Mitchell.

Fotografie malé holčičky někteří uživatelé znetvořili a vrátili zpět na internet, pod takto nechutné fotografie píšou své popisky a hází špínu na rodinu McCann. „Nejde je bohužel vystopovat, skrývají se za své internetové přezdívky,“ vysvětluje mluvčí.

Rodiče nepolevují v hledání holčičky, dokonce i britská policie před několika dny oznámila, že případ znovu otevře a nasadí na něj 30 vyšetřovatelů. Maddie v roce 2007 zmizela z dovolené v Portugalsku, kde byla s rodiči, z hotelového pokoje. Od té doby o ní nikdo nic neví.

privaci ( 17. září 2011 00:51 )

THE SUN NENI AMERICKY ALE BRITSKY DENIK!!!! KDO TEN CLANEK ZASE PSAL....

e.44 ( 17. září 2011 00:14 )

No ne že bych měla radost z jejich neštěstí, ale okolnosti okolo zmizení Maddie byly od počátku nejednoznačné a spousta lidí skutečně nevěří, že se vše stalo tak, jak rodiče popisují.

milesmiles ( 16. září 2011 19:34 )

NEZODPOVĚDNÁ MATKA MÁ 3 DĚTI A NECHÁ JE V CIZINĚ SAMOTNÉ A JDE CHLASTAT. ZAVŘÍT NA DOŽIVOTÍ ALE CO SE UDĚLÁ TO BY MUSELI ZAVŘÍT POLOVINU MATEK V ANGLII.CHUDÁCI DĚTI.

marie60 ( 16. září 2011 17:32 )

Nejen u nás ale i jinde jsou lidi hyeny, kteří mají radost z cizího neštěstí.

Zobrazit celou diskusi