Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Už 4 roky se marně pátrá po Maddie

Zoufalí rodiče po Maddie stále pátrají, věří, že žije
Zoufalí rodiče po Maddie stále pátrají, věří, že žije  (Autor: ČTK)
Autor: bali, mivrk - 
4. května 2011
21:30

Před čtyřmi lety zmizela tehdy tříletá Maddie McCann beze stopy z hotelového pokoje v portugalském městě Praia da Luz poté, co ji tam rodiče nechali samotnou a odešli na večeři. Dodnes se ptají: Je ještě Maddie živa?

Portugalská policie pátrání po dítěti uzavřela po několika týdnech poté, co se Maddie ztratila 3. května v roce 2007. Kate a Gerry McCann se ovšem rozhodli dceru hledat dál na vlastní pěst. Cestovali po celém světě, rozesílali letáky a dokonce se setkali s papežem. Jejich snaha ale byla zatím marná.

Hledali v Maroku, Španělsku, Německu a Portugalsku v místě, kde se dcera ztratila. Založili internetovou stránku, která žádá o dary na fond, aby mohli najmout soukromého detektiva. Přicházeli jim opakované hlášení, že Maddie někdo spatřil. Zprávy přicházeli z Alžírska, Francie, Belgie, Nového Zélandu, Holandsku, USA a v poslední době i z Dubaje. Malá Maddie se ale zatím nenašla.

Zabili ji rodiče?

Teorií, že dívka unesena nebyla, je celá spousta. Hlavní vyšetřovatel případu napsal dokonce knihu, v níž tvrdil, že Maddie dostala od rodičů prášky na spaní, aby si mohli v klidu dojít na večeři. Pravděpodobně po nich Maddie zemřela a rodiče se pak těla zbavili. Cvičení psi totiž cítili v apartmánu zápach mrtvého těla.

Rodiče tyto zprávy popírají. Jsou přesvědčeni, že je Maddie stále na živu, a jakmile získají další finance na detektiva, budou v pátrání pokračovat.

vetmar ( 5. května 2011 09:56 )

Také bych věřil tomu pol.psovi.A rodiče ted shánějí peníze, aby měli na pátrací cestování.Soukromého detektiva již prý měli,když policie dítě nenašla.(psali již dříve o tom).Jestli tam policie měla psa na vyhledávání mrtvol,tak ten pes je na to specialně cvičen,protože mrtvolný pach je scela specifický.Myslím si, že tímto chtějí rodiče jen něco zamaskovat.Ale je to jen můj dojem.

crakazasecrak ( 5. května 2011 09:12 )

jsou bestie, nechali děti o samotě a kdoví, jak to bylo!!

kokrouc_1 ( 5. května 2011 00:45 )

Jenže ona nebyla tehdy na pokoji sama, měla tam ještě mladší sourozence - dvojčata. Jestli měli vysílačku si nepamatuji, ale i tak by jí myslím neochránila před nějakým únosem. Mě spíš odjakživa připadalo, že někdo chtěl sebrat jedno z těch malých dětí /dvojčat/ a spletl se..přece jen takové malé dítě si nic nepamatuje (jazyk apod.), kdežto /tehdy/ tříletá Maggie musela být pro únosce i zátěží - i tak malé dítě ví kde bydlí, své jméno atd. a mohlo hrozit vyzrazení její identity... s tím že jí rodiče zabili mi to přijde jako úplně mimo.

Zobrazit celou diskusi