Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Případ ztracené Maddie: Policie hledá ženu podobnou Victorii Beckham

Autor: INT, ljš - 
6. prosince 2011
11:13

Rodiče malé Maddie, kteří vytrvale už čtyři roky hledají svou ztracenou dceru, mají znovu naději. Britští kriminalisté znovu prověřují ženu podobnou Victorii Beckham, která se v den zmizení děvčátka chovala velmi podezřele. Vydali se ji hledat do španělské Barcelony.

Detektivové Scotland Yardu odlétli do Barcelony, aby prověřili nové podezření, že malá Maddie mohla být unesena do Španělska. v té souvislosti znovu prověřují domněnku, že do zmizení děvčátka by mohla být zapletena žena podobná Victorii Beckham.

Skupina Britů, která měla v hotelu zrovna pánskou jízdu, totiž vypověděla, že je obtěžovala žena, která se jich ptala: "Jste to vy, kdo mi má doručit moji novou dceru?" Žena byla velmi dobře oblečená, podobné slavné Posh Spice a mluvila s australským nebo novozélandským přízvukem, ale uměla i plynně španělsky, proto se domnívají, že mohla Maddie unést do sousední země.

Podle svědků byla velmi rozrušená a přecházela stále dovnitř a ven z baru. Svou podezřelou otázku zopakovala dokonce dvakrát. Později byla viděna, ve velmi "divokém" rozhovoru s neznámým mužem.

Rodiče se nevzdávají

Soukromí detektivové, které si manželé McCannovi najali, vždy považovali toto svědectví za klíčové. Španělská hranice je vzdálena jen asi hodinu cesty od resortu, ve kterém rodina trávila dovolenou, když malou Maddie unesli.

Portugalská policie případ uzavřela, ale Kate a Garymu McCannovým se podařilo přesvědčit britskou vládu v čele s premiérem Cameronem, aby se do věci vložil Scotland Yard a vše znovu prověřil. Rodiče ztracené Maddie také vedou náročnou kampaň za dceřino nalezení, o svém příběhu napsali knihu a pořadají nejrůznější akce. Podporuje je celá řada celebrit, například David a Victoria Beckham.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

e.44 ( 6. prosince 2011 18:12 )

Jestli jsou v tom nevině, určitě si naději nikým vzít nenechají. A jestli tu malou mají skutečně na svědomí, sami nejlépe vědí, že už žádná naděje neni.

freedom1 ( 6. prosince 2011 14:41 )

CO TAKHLE NECHAT RODIČŮM NADĚJI.

e.44 ( 6. prosince 2011 14:18 )

elssa, máš o Scotland Yardu velice zidealizované představy asi v důsledku sledování starých krimifilmů. Už v době, kdy byl tento případ skutečně aktuální, ukazovalo hodně věcí spíš proti rodičům, než na únos. Jenže z nepochopitelných důvodů byli všichni, co poukazovali na rozpory ve výpovědích rodičů, na jejich neochotu odpovídat na většinu otázek, i na sporné důkazy, uklizeni z cesty. Tenhle případ hodně zapáchá. Jestli tě skutečně zajímá všechno kolem případu a máš dost času, na netu je dost i těch "nepopulárních" informací. Vystartovat můžeš třeba tím směrem, co naznačila tini.

elssa ( 6. prosince 2011 13:56 )

noo, to jsou taky spekulace, ovsem, kdyby vypadla z okna, asi by tam byly stopy ne, dyt dneska uz zjistí skoro vsechno,

elssa ( 6. prosince 2011 13:55 )

e44, to jsou vydedukované nesmysly, myslím si že scotland yard, by jen tak nekam nejel, kdyby nemel trochu dukazu, a nemyslím si že by nám rekli všechno, na svete se dejí hrozné veci, tak proc by ji nemohl nekdo ukrast,dyt je to uplne jednoduché,a fandím jim, že ji hledají taky bych ji hledala, nekde byt musí

Zobrazit celou diskusi