Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

Rodiče v slzách: Tohle není naše Maddie!

Autor: INT, ljš - 
29. července 2011
10:22

Gerry a Kate McCannovi podle jejich mluvčího nevěří, že děvčátko nalezené v Indii je jejich ztracená dcera Madeleine. Naděje zoufalých rodičů ve čtvrtek prudce stouply, když dívku podobnou Maddie, která byla před čtyřmi lety zřejmě unesena na dovolené v Portugalsku, spatřila britská turistka v indickém městě Leh.

Po pečlivém prostudování fotek dítěte, ale bohužel McCannovi v pátek oznámili, že dívka není jejich dcera. Mluvčí navíc řekl, že manželé jsou si tím jisti. "Kate a Gerry nevěří, že nalezené dítě je Madeleine. Viděli důkazní fotografie a jsou o tom přesvědčeni. Jsme ale vděční lidem, že nezapomněli a stále ji hledají po celém světě. Maddie je stále někde tam venku a její hledání musí pokračovat dál," řekl.

Najdou ji?

Maddie se ztratila 3. května v roce 2007. Policie její zmizení dlouho vyšetřovala, ale bez úspěchu. Kate a Gerry McCann se ovšem rozhodli dceru hledat dál na vlastní pěst. Cestovali po celém světě, rozesílali letáky a dokonce se setkali s papežem. Celý svůj příběh publikovali i knižně. Propagovat její hledání pomohl i David Beckham. Jejich snaha ale byla zatím marná.

pet.koc. ( 16. srpna 2011 14:08 )

 Mazec,tolik let uběhlo a nikdo nemá vysvětleni...

pet.koc. ( 16. srpna 2011 14:06 )

 Sama jsem matkou a za nic nasvěti bych dceru nenechala doma samotnou. Jednou byli a jak dopadly. Bud to zabava anebo rodinny život. Hold si vybraly a ted to maj. Chudáček malej, snad ještě žije!! co myslíte?

milesmiles ( 29. července 2011 16:07 )

MATKA KTERÁ NECHÁ 3 DĚTI DOMA A JDE CHLASTAT ZASLOUŽÍ PÁR RAN BIČEM JINAK BY V ANGLII MUSELI ZAVŘÍT POLOVINU MATEK.

crakazasecrak ( 29. července 2011 14:14 )

kdoví kam ji zašantročili ..radši at už řeknou jak to bylo...krev v jejich autě!!!!!

crakazasecrak ( 29. července 2011 14:09 )

Zobrazit celou diskusi