Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mladý vrah (14) zabil nožem vrstevníka!

14letého James Leroye našli ubodaného v parku
14letého James Leroye našli ubodaného v parku  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: INT, pf - 
22. srpna 2011
12:51

Britskou metropoli vyděsil případ teprve čtrnáctiletého vraha. Mladík čelí obvinění, že zabil stejně starého Leroya Jamese. Zločinec se navíc zpovídá z vlastnictví útočné zbraně. Leroy se stal již osmým mladistvím, který v Londýně zemřel v důsledku zákeřného útoku nožem.

Policisté objevili mrtvé tělo Leroya Jamese (†14), jehož obklopovala kaluž krve, v parku na severu Londýna ve čtvrti Enfield. Jméno pravděpodobného vraha (14) britská policie zatím nezveřejnila, ví se ovšem, že se tragická událost stala na konci minulého týdne, konkrétně ve čtvrtek.

Vyšetřovatelé kromě podezřelého vyslýchali i dalšího mladíka (15) – toho však propustili na kauci s tím, že by měl v dohledné době přijít opět vypovídat. Chvíle nezměrného smutku teď prožívá Loroyova rodina. „Nikdy na svého syna nezapomeneme, snažíme se teď ze všech sil uchovat si psychické zdraví,“ řekl serveru britského deníku Daily Mail otec (41).

Ten nebyl kvůli otřesenému traumatu schopen přijít svého syna na místo údajné vraždy identifikovat. Podle dostupných informací se ubodaný mladík, který miloval fotbalový klub Arsenal a sám chtěl začít kariéru jako profesionální fotbalista, stal v Londýně nejmladší obětí ze všech deseti zavražděných jeho věku v tomto roce. Neštěstí se stalo jen pár měsíců před tím než měl Leroy James odletět na Jamajku navštívit svoji babičku, na což se prý neskonale těšil. „Byl velmi tichý, moc toho nenamluvil,“ popsal pan Leroy povahu svého syna. Vyšetřování teď běží na plno, policisté potřebují, aby se jim přihlásilo co nejvíce svědků – park, kde k tragédii došlo totiž patří v britské metropoli mezi rušná místa. Poslední  podrobností k případu jest skutečnost, že mladík zemřel v důsledku pouze jedné bodné rány.

husqarnowicz ( 22. srpna 2011 19:07 )

Jakých ranařů? 18 cikánů napadlo 6 lidí! Na to není třeba být ranařem. Hrdinný to národ,že? A jak se tu pěkně množí, skoro jako potkani! Jestli se s tím nezačne něco dělat, za pár generací budeme cizinci ve vlastní zemi jako Srbové v Kosovu a Severoatlantický pakt nás bude humanitárně bombardovat.

mestizo ( 22. srpna 2011 16:51 )

Proc to furt vytahujete?No tak chcipl no boooze.... takovych opicek tam ted miri lodemi a jajich tam asi 100 ... budete 100x to obkecavat ? .... jo a nezapomente jim poslat piticko a papanicko do Afriky ju? Aby se vam udelalo dobre na srdicku!

majka60 ( 22. srpna 2011 13:35 )

 Tak kolik těch muklů bylo, co napadlo ty naše hochy? Rvačka v Rumburku: 18 ranařů napadlo šest lidí! Dva z nich už dopadli. Zas k tomu nedali diskusi, čeho se furt bojí?

crakazasecrak ( 22. srpna 2011 13:18 )

postřílet tyhle s r á ..če!!!

Zobrazit celou diskusi