Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Turek podřízl matku své irské přítelkyně, nechtěla povolit sňatek

Recep Cetin a jeho přítelkyně Shannon
Recep Cetin a jeho přítelkyně Shannon  (Autor: Reuters)
Autor: evak, INT - 
20. srpna 2011
15:57

Že láska hory přenáší, dokázala patnáctiletá dívenka Shannon když několik let pravidelně létala za svým sedmnáctiletým přítelem do Turecka. Co všechno láska dokáže? I vraždit. Majetnický Recep Cetin (17) ubodal Shannoninu matku i její kamarádku, protože nedostal svolení ke sňatku.

Turecký číšník Recep Cetin, jenž si říká Alex, se k vraždě přiznal poté, co mu policie ukázala jeho šaty, které zakrvácené vyhodil nedaleko svého domu. Marion Graham i Kathy Dinsmore (obě †53) zavezl do lesa, kde je několikrát bodl a následně jim podřízl hrdlo.

Obě ženy se do Turecka vyrážely bavit pravidelně již několik let a vždy zůstávaly takřka celé léto. Dcera Shannon se do Alexe zamilovala a létala za ním ze Severního Irska, jak to jen bylo možné. Alexovi to ale nestačilo, chtěl ji mít jen pro sebe a tlačil na sňatek. K tomu Marion ale v žádném případě nechtěla dát souhlas, čímž Cetina rozzuřila.

Krátce před vraždou se Marion s Alexem pohádali. Shannonina matka mu výhružně řekla, ať se její dcery už nikdy ani prstem nedotkne. To jeho majetnické povaze dalo závdavek k hrůznému činu, který posléze vykonal.

Během vraždy byla Shannon na výletní lodi. Poté byla ihned převezena na ambasádu Severního Irska. "Je v hrozném stavu, ale snažíme se dělat všechno možné pro její pohodlí," řekl zdroj z ambasády.

mandat ( 21. srpna 2011 12:39 )

Tam maji v 15 uz deti.Od 12 let se vdavaji.Staci se podivat do Anatolie,kolik 30 letych babicek tam beha.

mandat ( 21. srpna 2011 12:38 )

Ta holka je mlada,nezkusena,naivni a vsemu veri.Turek se chce dostat z Turecka,proto potrebuje papiry.Snatek s cizinkou je idealni.Kdyz dostane obcanstvi,tak si pritahne pannu z Turecka a ozeni se s ni.To je v Turecku a cele Severni Africe normal.Bohuzel.V Tunisku,Egypte a Turecku se mladi kluci lepi na osklive cizinky,jen,aby se ozenili a dostali jine obcanstvi.Po ziskani potrebnych dokladu je okamzite konec.Kdo se jim postavi do cesty,ten je zlikvidovan.

vilaamalka ( 21. srpna 2011 11:27 )

Sňatek v 15 letech bych nepovolila také a myslím, že ani úřady.

crakazasecrak ( 21. srpna 2011 06:39 )

zirafa ( 20. srpna 2011 16:37 )

e.44, ani bych se nedivila, kdyby se pleskáčům někde ztratilo celé jedno desetiletí.... jj, tak to asi bude, tys na to kápla.... já fotky moc neštudovala....

Zobrazit celou diskusi