Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Křičela Miluju tě!, zatímco ji matka bodala!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: evak, mivrk - 
15. července 2011
22:49

Matka jedenáctileté dívky se rozhodla, že zabije nejprve ji, potom i sebe. Holčička křičela: "Miluji tě!", zatímco ji běsnící matka surově bodala.

Nůž během bodání a zoufalého volání dítěte, že matku miluje, spadl na zem. Když se pro něj matka ohnula, svou dceru naposledy objala. Pak pokračovala v bodání. Když dívka zkolabovala, matka obrátila nůž proti sobě a bodla se do břicha. Obě přežily. Dívka ale musela podstoupit náročnou desetihodinovou operaci.

Deprese

Žena podlehla těžkým depresím již několik měsíců před útokem. Loni v srpnu chtěla spáchat sebevraždu. Dostala se do péče psychiatrů, kteří jí dávali antidepresiva, ale ty očividně nepomohla.

Dívka i přes doživotní jizvy svou matku nezatratila. Chtěla by se s ní vidět, ale zatím zvažuje, jestli je to dobrý nápad. Věří v pouto, jaké s matkou má, a útok dává za vinu nemoci.

e.44 ( 17. července 2011 02:04 )

Vyděsit to někoho jako domácí zpráva mohlo těžko, když je to v zahraničních zprávách a nápis "Zahraniční" je dost nepřehlédnutelný.

pavucinka ( 16. července 2011 12:54 )

Včas rozeznat duševně nemocného, ale někdy se nerozezná ani když je starší a kolem nešťastná rodina

marmelada ( 16. července 2011 12:53 )

Ano, pékud je v rodině duševní nemoc, tak není na msítě zcela zatracovat, někdy je však distanc na místě. Máte sociopaty, disociály, což jsou.lidi,kteří nejsou schopni citu, mají rádi jen sami sebe. A jsou lidi,kteří nevidí rozdíl mezi rodinou a cizími. Je to těžké aideální by bylo,kdyby se taková diagnoza stanovila včas a tito lidé vůbec nezakládali rodiny. Bylo by to asi velmi náročné pro psychiatry a psychology ale zabránilo by se nešťastným dětem a lidem poznamenaným v dětství už na celý svůj život. Mnohdy klepou na dveře,které se neotvírají stále znovu a znovu.....

hutnik ( 16. července 2011 09:45 )

Bohužel nevycucali, ale napsali jen část informací, aby to děsilo čtenáře jako domácí zpráva. Podrobnosti o případu 48leté matky ze západního Londýna najdete např. zde http://www.dailymail.co.uk/news/article-2014774/Mother-repeatedly-stabbed-daughter-11-child-cried-I- love-you.html http://www.pressassociation.com/component/pafeeds/2011/07/14/stabbed_girl_begged_mum_ to_stop?camefrom=regional

eminka ( 16. července 2011 06:10 )

napadlo mě totéž...

Zobrazit celou diskusi