Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Francouzka (†30) zemřela v Malajsii kvůli sexu

Francouzská turistka Stephanie Foray se z exotické dovolené v Malajsii už nevrátila
Francouzská turistka Stephanie Foray se z exotické dovolené v Malajsii už nevrátila  (Autor: profimedia.cz, facebook.com)
Autor: INT, shp, mivrk - 
24. srpna 2011
08:07

Když francouzská turistka Stephanie Foray (†30) přijala na exotické dovolené pozvání na skleničku, ještě netušila, že bude její poslední. Odmítla se vyspat s Malajsijcem a ten ji zabil.

Na malajsijském ostrově Tioman si vyrazila s místním podnikatelem Asním Omarem. Chvíli popíjeli, ale muž po ní začal chtít sex. Ona ale jeho nabídku odmítla. Rozzuřený Omar zabil. Jako vražednou zbraň použil skleněnou láhev.

Stephanie byla pohřešovaná od května, ale policie nalezla její ostatky až začátkem srpna. V úterý soud ve městě Pekan obvinil Omara z vraždy. Vrah skončil za mřížemi, podle místních zákonů mu hrozí i trest smrti oběšením.

sigenius ( 25. srpna 2011 13:01 )

Málokdy se vidí tak krystalicky blbý titulek, jako u tohoto článku. Je to podobné, jako kdyby v případě, že někdo při nehodě odmítl zavolat záchranku k zraněnému řidiči a pacient by kvůli tomu zemřel, titulek zněl: Řidič zemřel kvůli mobilnímu telefonu.

kockamnau ( 24. srpna 2011 11:47 )

au,au,souhlas s vymaštěnými kosterními pozůstatky redaktorů a jejich nadřízených,asi jim ten škvár,co denně opisují,vyřadil mozek z provozu,ta úroveň inteligence je brutální,Líbu,myslíte Šmuclerovou?O té jsem si myslela,že číst a psát umí,vidno,omyl to byl.Blesk a jeho styl a pravopisné hrubé chyby

lipno ( 24. srpna 2011 11:22 )

Nejsou kostěné, ale mozky, ale vymaštěné redaktorské

lipno ( 24. srpna 2011 11:20 )

Nekřivdi Plesku, vtipy kradou furt a čím dál víc, Líba dělá mrtvého brouka

capitan_jorge ( 24. srpna 2011 11:19 )

Taky nechápu debilní argumentaci některých vrahomilných zákonodárců. Zabiješ? Zemřeš! Podruhé to neuděláš. A zametýno.

Zobrazit celou diskusi