Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Spojenci chtěli z Hitlera udělat ženu, ženskými hormony

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: Ladislav Leimer, ljšk - 
15. srpna 2011
14:13

Nacistický vůdce Adolf Hitler (†56) by si pravidelně dopřával své oblíbené jídlo, přitom by mu v tichosti rostla prsa, řídl knírek a brzy by byl krotký jako koťátko. Takový byl prý plán spojenců za 2. světové války, jak zmírnit agresivitu krutého diktátora. Špioni mu měli do jídla píchat ženský hormon estrogen. Z Hitlera se tak měla stát žena!

Bizarní plán odhalil britský profesor Brian Ford z Cardiffské univerzity ve své knize Tajné zbraně: Technologie, věda a závod na vyhrání druhé světové války. Podle tohoto uznávaného akademika se jednalo o jeden z řady fantaskních plánů k poražení nacistického Německa, přesto se na něm pracovalo. Zjistil to z odtajněných dokumentů.

„Spojenci plánovali propašovat estrogen do Hitlerova jídla a měnit jeho druhotné pohlavní znaky, takže by se stal více ženským a méně agresivním. Jejich výzkum ukázal důležitost pohlavních hormonů, které se začínaly používat při léčbách v Londýně,“ prohlásil Ford. Podle něj by byl úkol proveditelný díky britským špionům.

„Plán byl dát Hitlerovi ženské hormony, a vybalancovat tak jeho nadbytečnou agresivitu. Ve službě byli agenti, kteří byli schopni mu je vpíchnout do jídla,“ řekl profesor. „Hitler měl lidi, kteří ochutnávali jeho jídlo. Nebyla tak možnost mu jídlo otrávit. Pohlavní hormony jsou ale jiná věc. Působit začnou, až když je berete týdny nebo měsíce, takže by nikdo nezjistil, že v jídle jsou,“ dodal Ford.

 

„Plán byl dát Hitlerovi ženské hormony, a vybalancovat tak jeho nadbytečnou agresivitu. Ve službě byli agenti, kteří byli schopni mu je vpíchnout do jídla,“ řekl profesor. „Hitler měl lidi, kteří ochutnávali jeho jídlo. Nebyla tak možnost mu jídlo otrávit. Pohlavní hormony jsou ale jiná věc. Působit začnou, až když je berete týdny nebo měsíce, takže by nikdo nezjistil, že v jídle jsou,“ dodal Ford.

advokat2010 ( 11. prosince 2011 12:21 )

aha.. a o tom o čem se "má psát" a co se "má číst" budete rozhodovat vy ? no to už tu bylo a jak jste dopadli ? chachaaa A navíc všichni přece ví, že největší zločinec byl Lenin & Stalin

advokat2010 ( 11. prosince 2011 12:18 )

pro jednoho vrah (komunistů), pro jiného hrdina. to víte řada lidí má důvod vás komunisty nenávidět k smrti.. a já je chápu.. tj buďte trochu tolerantní.. tím, že budete neustále vykřikovat: vrah, vrah, vrah.. se vůbec nic nezmění..

alcap83 ( 15. srpna 2011 17:13 )

Fascinuje mě jak tady v každé diskuzi zazní, že Blesk píše blbosti a bulvár stojí za prd, ale furt to čtou a myslím si že to jsou ti s největší klikaností na Blesk.cz PARTA TRAPNEJCH POKRITCŮ!!!!

gogo ( 15. srpna 2011 15:09 )

Tak ještě tu o Karkulce... Psát o šílenci a o jednom z největších zločinců historie by se snad dnes již nemělo psát ani v bulváru... Byť v této vymyšlené historce...

andy63 ( 15. srpna 2011 14:26 )

To je stejná pohádka jako o tom, že byl vrah a zloděj Ctirad Mašín hrdina! Plesk už nemá o čem psát, že vymýšlí takový 3,14čoviny????

Zobrazit celou diskusi