Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Obama byl pro smích: Zasekl se v limuzíně na silnici!

Video se připravuje ...
Autor: jaj, apk - 
24. května 2011
13:19

VIDEO: Trapas, pane prezidente! Luxusní opancéřovaná limuzína Baracka Obamy se zasekla při výjezdu od americké ambasády v Dublinu. Kolem přihlížející dav zvědavců se mu poté škodolibě smál.

Bohužel ani nejmocnější muž planety neporučí fyzice. Moc dlouhá limuzína plus moc strmý nájezd rovná se zaseklé auto na silnici. Limuzína přezdívaná Beast (Šelma) odolá chemickému i bombovému útoku, s kopečkem si však neporadí.

Dav lidí s mobilními telefony a foťáky doufající, že uvidí prezidenta USA s manželkou, tak dostal jiný "úlovek." Na videoserveru YouTube již naleznete několik amatérských záznamů z této události. Jeden muž z davu také prorocky předpověděl, jak rychle se Obamův trapas rozšíří. "Tak tohle půjde na YouTube!" zvolá pobaveně.

Mezi lidmi se poté občas ozvalo ironické "Hups." Avšak, aby byl prezidentův trapas zamaskován, vjel před ambasádu autobus a divákům zakryl výhled. Ti hlasitě nesouhlasně bučeli. Obama poté odjel druhou bránou.

gogo ( 24. května 2011 15:21 )

v opancéřovaných limuzínách zatímco jeho oběti (místní obyvatelstvo!) v Lybii, v Iráku, v Afghanistánu, v Jugoslávii atd. byly jeho "hrdinnými" letci bombardovány zcela nemilosrdně...

limak007 ( 24. května 2011 14:27 )

zadrhne na kopečku, to mi nevadí. Že se chová jako nejhnusnější imperialista a světový terorista, to mi vadí.

vseznaleksenior ( 24. května 2011 14:19 )

Ovšem president byl v jiném autě... Udělali manévry jak při přepadení a nakonec to bylo opravdu k smíchu

Zobrazit celou diskusi