Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nejdřív šílenec se samopalem, teď bomba!

Bratislavská čtvrť Devinská Nová Ves znovu zažívá strach. Policie našla pod autem nástražnou výbušninu.
Bratislavská čtvrť Devinská Nová Ves znovu zažívá strach. Policie našla pod autem nástražnou výbušninu.  (Autor: Sme.sk, Michal Šula, anc, ČTK)
Autor: šim - 
31. srpna 2010
13:27

Strach a panika znovu ovládla bratislavskou čtvrť Devínska Nová Ves. Jen pár metrů od místa tragédie, kde v pondělí zastřelil bývalý voják Ľubomír H. (†48) samopalem sedm lidí a potom spáchal sebevraždu, našli pod autem podezřelý předmět, údajně krabici od tenisek. Policie místo uzavřela, pyrotechnici jsou na místě. Podle slovenských zpravodajských webů v krabici bomba nebyla.

Informoval o tom slovenský zpravodajský server Cas.sk. V Eisnerově ulici v oblasti pondělní tragédie byla pod černou Škodou Octavia s bratislavskou poznávací značkou objevena podezřelá krabice.

Majitel auta se jen na chvíli vzdálil od svého vozu, když se vrátil, objevil pod ním neznámou podezřelou krabičku. Okamžitě zalarmoval policii.

Na místo dorazil tým pyrotechniků, kteří začali výbušný systém zneškodňovat. Po důkladném prozkoumání se zjistilo, že bomba pod autem nebyla. Jednalo se jen o atrapu. Bratislavská mluvčí Petra Hrášková agentuře SITA potvrdila, že policie prověřuje telefonát na policejní linku, „že na ulici Pavla Horova se u jednoho auta nachází krabice s neznámým obsahem."

Zpravodajská agentura SITA uvedla, že se v krabici nacházelo reklamní rádio. Podle portálu Sme.sk byla krabice prázdná.

evita5555 ( 31. srpna 2010 14:56 )

A čo robia nepoučiteľní očumovači? Očumujú. Ak by to bola naozaj bomba a vybuchla by, mohli sa prepiusovať štatistiky včerajšieho masakru. Ľudia sú fakt blbci, asi ich nič nepoučí.

lister ( 31. srpna 2010 13:26 )

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/210112-bombovy-anonym-na-miste-masakru-v-bratislave-byl-plan y-poplach.html Žádnou bombu nikde nenašly. Byla to krabice od bot!

Zobrazit celou diskusi