Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Střelec zasáhl i Čecha (33): Bojuje o život

  • Autor: šim,mivrk - 
    31. 8. 2010
    11:09

    Mezi zraněnými oběťmi šíleného střelce z bratislavského sídliště je také třiatřicetiletý občan České republiky. Podle slovenského portálu Pluska.sk leží v kritickém stavu v bratislavské nemocnici.

    Muž byl dvěma střelami zasažen do břicha a do pánve. Jedna kulka zasáhla důležitou cévu. V nemocnici v Antolské ulici v bratislavské Petržalce byl okamžitě operován. Operace trvala šest hodin. „Byla to velice těžká operace,“ řekl slovenskému serveru Pluska.sk službu konající lékař.

    Českou státní příslušnost zraněného třiatřicetiletého muže potvrdil Blesk.cz mluvčí ministerstva zahraničí Jiří Beneš. „Přes noc se slovenské policii ve spolupráci s českou podařilo potvrdit totožnost zraněného. Zraněný Čech je nyní ve stabilizovaném stavu a jeho rodina je ve spojení s našim velvyslanectvím v Bratislavě,“ řekl Blesk.cz Beneš.

    Během masakru bylo zabito sedm lidí. Patnáct lidí utrpělo střelná zranění. Osmou obětí masakru byl sám střelec, který se po obklíčení policisty zastřelil.

    Znáte některou z obětí šíleného střelce? Máte fotky nebo video z bratislavského masakru? Pošlete nám je do redakce na adresu tip@blesk.cz s heslem Masakr.

matyldamatylda ( 31. srpna 2010 14:18 )

sirena, naštěstí je nemám za sousedy, ale ty jízdy šalinou znám velmi dobře. Nejhorší snad Husovicemi v neděli. To je všude tmavo a jen sedíte v pohotovosti a držíte kabelku, řetízky atd.....

sirena ( 31. srpna 2010 14:06 )

Nebojte se, oni se postarají, je jich čím dál víc a stálel víc si dovolují. Rodina zabitých prý zatáhla syna střílejícího do drog. I kdyby ne, tak bydlet s nimi nelze, stačí když nastoupí do tramvaje.(V Brně samozřejmě bez placení - tedy já jsem je nikdy neviděla, že by měli jízdenku) Toto jsou výsledky pozitivní diskriminace, ta trvala 40 let předešlého režimu a trvá 21 let současného režimu. Jejich obhájce Kocáb či knížepán by s nimi měli týden bydlet.

matyldamatylda ( 31. srpna 2010 13:41 )

No lidi asi ví proč jsou naštvaní. Já musím jen děkovat,že tyto problémy osobně neznám.

e.44 ( 31. srpna 2010 13:07 )

Já jsem si to ještě stačila přečíst. A bylo to "hustý". Tentokrát se lidi na Novinkách obuli do cikánů ještě víc než včera tady . A to už je co říct!

aveneta ( 31. srpna 2010 12:08 )

Bohužel to skončilo tragédií i nevinných lidí, ale bydlet s cikánskou rodinou v domě, je opravdu někdy velmi náročné a né každý to psychicky zvládne, když jsou denodení problémy s nimi a pak někomu s toho doslova přeskočí v hlavě.

Zobrazit celou diskusi