Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Unikátní video: Poslední minuty šíleného střelce

Video se připravuje ...
Autor: Ladislav Leimer, jak - 
31. srpna 2010
05:00

Unikátní záběry přímo z centra běsnění šíleného střelce Lubomíra H. (†48) se podařilo zachytit na videokameru odvážnému mladíkovi. „Vypadal jako zkušený střelec,“ tvrdí. Krvavý masakr v bratislavské čtvrti Devínska Nová Ves si vyžádal 8 mrtvých lidí a dalších 15 zraněných.

Přímo pod oknem obytného domu se v posledních chvílích před smrtí ukryl šílený střelec Ľubomír. Se samopalem v ruce se rozhlížel po okolí, jako by čekal na oběť nebo policii. Přešlapoval na místě, zatímco přivolaná zásahovka plánovala útok.

Myslel, že to byly petardy...

Autor videa si přeje zůstat v anonymitě. V jejich vchodu se nikdy nic dramatického nestalo, šedivého muže s bradkou viděl poprvé. „Nejprve se mi zdálo, že slyším vybuchovat petardy. Až když jsem viděl toho muže střílet, bylo mi jasné, že je to vážné,“ říká mladík.

Po čtvrthodině všechno utichlo. Mladík s kamerou si myslel, že podezřelého zneškodnil odstřelovač, protože neslyšel výstřel. Za chvíli už byli na místě záchranáři a tělo přikryli plachtou.

Tento muž se stal sedmou obětí šíleného střelce Tento muž se stal sedmou obětí šíleného střelce | anc

Těmto lidem vzal život:

Mezi oběťmi střelce byla Jozefína Slezáková (†68), její dvě dcery, Mária Slezáková (†45) a Ružena Hlaváczová (†51), vnučka a další muž, který patřil do rodiny. „Ještě ráno jsem byla s mámou, je to hrozné,“ řekla deníku Nový Čas dcera Ruženy Miška. Sedmou obětí Ĺubomíra H. (†48) se stala žena stojící na balkoně (†52).

VÍTE, KDO JE STŘELCEM? VÍTE, KDO JSOU OBĚTI? MÁTE FOTOGRAFIE? NEBO VIDEO? OZVĚTE SE NA TIP@BLESK.CZ A NEBO NA 724 014 586

Tady brutální vrah zabíjel. Tady brutální vrah zabíjel. | ČTK

dddbmt ( 2. září 2010 13:05 )

Bude se jednat o zkratový čin člověka, který se stal obětí svých hůře přizpůsobivých sousedů. Jeho sousedé obývali garsonku ve které se pravidelně hlučně dlouhodobě bavíla skupina i 10 lidí. Na tyto hůře přizpůsobivé si stěžovalo více občanů bydlících v okolí. Dle jiného textu z článku toto místo bývalo dříve oddělováno i ostnatým drátem. Je proto vhodné položit si otázku: Jak s tímto vzniklým konkrétním problémem naložila obec ?? Mohla obec, státní správa včas řešit tento problém a předejít tomu, aby dle sousedů slušný člověk který nebyl nikdy trestaný, pracovitý s nikým neměl konflikt - byl takto dohnaný vyřešit dlouhodobý neřešený problém razantním způsobem - jednou a naposled. Pan Ľubomír Harman je obyčejným vrahem nebo se stal pouze obětí ??

cliffender ( 2. září 2010 11:55 )

podstatné, pro zvýhodňování menšin jsou prachy, které čerpají od státu nebo z EU všichni, Kocábovým ministerstvem počínaje, přes různé iniciativy,speciální školy,až po samotné šikovné a vzdělané Romy, kteří řeší neřešitelné. Mimochodem i syn nejoblíbenějšího premiéra Fišera byl napojen na Kocába. Logicky, čím budou aktivnější, tím více přiteče. Mám pocit, že 1., kdo chtěl ministerstvo zrušit byl Nečas. Možná se mýlím, ale můj názor je, že pokud budou výše uvedení existovat, bude docházet k pozitivní diskriminaci.

luboze ( 1. září 2010 21:57 )

20 let do duchodu....co to pisete...rok 1965 je predse mladej clovek...!!!

arcaben ( 1. září 2010 21:52 )

tak tohle ještě lepší

arcaben ( 1. září 2010 21:51 )

Héršprdéc..bara to dost dobré

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání