Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

21. oběť Loveparade: Mladá matka podlehla v nemocnici

Mladá matka zemřela na následky zranění, která utrpěla v tlačenici na německé Loveparade
Mladá matka zemřela na následky zranění, která utrpěla v tlačenici na německé Loveparade  (Autor: reprofoto Bild.de)
Autor: tk - 
30. července 2010
12:32

Německá Loveparade si vyžádala 21. oběť. Již druhý člověk podlehl svým zraněným v nemocnici. Čtyři dny po tragické události zemřela i matka čtyřletého chlapce Anna K., která pochází z Heiligenhausu nedaleko Duisburgu (Severní Porýní-Vestfálsko).

Jak uvedl německý deník Bild, jela matka čtyřletého chlapce na Loveparade se svým životním partnerem a dalšími známými. „Byla opravdovým fanouškem electro hudby. Do Duisburgu jela s přítelem jenom proto, že se tolik těšila na Loveparade,“ vypověděli její kamarádi.

Poté, co v sobotu 24. července vypukla v mačkanici u vchodu panika, byla pětadvacetiletá úřednice doslova pohřbena pod padajícími lidmi. „To pozastavilo na několik minut dýchání a jejímu mozku se dostalo málo kyslíku,“ oznámil profesor Martin Pfohl z Duisburgu. Vedle toho měla vážně poškozené vnitřní orgány. Ve středu večer její srdce přestalo být.

sms baner sms baner | blesk

host123 ( 30. července 2010 17:37 )

No prave ze jsem si vsimla o cem je clanek. Bohuzel v tech hloupych chybach vidim neuctu jak k obeti same, tak ke vsem ctenarum tohoto periodika. Nebot si nekdo nedal na clanku zalezet ani tolik, aby ho napsal gramaticky spravne. Uprimnou soustrast pozustalym.

evelinka.evelinka ( 30. července 2010 15:11 )

upřímnou soustrast rodině, blízkým... zemřela mladá, krásná ..zůstal po ní sirotek...a tady se řeší gramatika? všimli jste si krom chyb, o čem ten článek byl? tím autora neomlouvám. Za hrubky dostávají děti ve škole špatné známky, u nás doma pohlavky. Je ostuda neumět použít český jazyk a tvářit se jako profík

akrapaz ( 30. července 2010 14:51 )

a podepsal se vůbec ten vůl pod ten článek, co napsal?

akrapaz ( 30. července 2010 14:51 )

to nejsou redaktoři, ale lempli!

vinnetouvi ( 30. července 2010 14:31 )

Jojo, nedavno jsem těm negramotům psal do redakce, když se v článku objevilo mj." vYdět a obĚvit", ale vůbec se neobtěžovali na můj E-mail reagovat.Bl.bečci, kteří jsou placeni za gramatickou, lexikální a stylistickou správnost článků. Když udělá dělník v továrně zmetka, musí si ho zaplatit, ale na post rádobyredaktorů berou každého nevzdělaného nedouka.

Zobrazit celou diskusi